nebılıyım burak nakıt sıkıntım var ama öyle ama böyle satmam lazım get hesabı yaparım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak bu opel kullanıcılarında bir sıkıntı var kesin,honda forumlarına bakıyorum millet mügenlere bir ton para bayılıyorlar,seatçılara bakıyorum cupra tamponlarına 1500 lira bayılıyorlar,astra g ye bir opc tamponu yapan görmedim,140 liraya ledli stop alan yok,50 liraya fk panjur alan yok sadece opelin kalitesinden sağlamlığından söz ediliyor yerim ulenn kaliteyi sağlamlığı böyle modifiyeci anlayışı olmamalı.
opc pedal yaptım ılk etap bora adım atmak ısteyenler benım sattgım urunlerle ılgılensın bırseyler daha yaparız maksat iş görulsun ben yatıyom daha bırsey yazmayınİşte kardeşlerim bu honda seat opel hep aynı fiyat aralıklarında markalar değil mi?hepsi bu markaların orta halli aile arabasıdır,ama adamlar paralarına kıyıp yada bir şekilde para bulup alıyorlar istediği parçaları bizde azcık öyle olalım diyorum olmayınca da üzülüyorum..laptopumu satıp fk angel aldığım zamanları bilirim isteyince para bulunabiliyorhareket istiyorum g ci arkadaşlarımdan.
Burak bu opel kullanıcılarında bir sıkıntı var kesin,honda forumlarına bakıyorum millet mügenlere bir ton para bayılıyorlar,seatçılara bakıyorum cupra tamponlarına 1500 lira bayılıyorlar,astra g ye bir opc tamponu yapan görmedim,140 liraya ledli stop alan yok,50 liraya fk panjur alan yok sadece opelin kalitesinden sağlamlığından söz ediliyor yerim ulenn kaliteyi sağlamlığı böyle modifiyeci anlayışı olmamalı.