Astra G Sahipleri Buraya

nice mutlu yillara Emre.

g garajina mi geldik sisli etfal morguna mi geldik.. :D:D:D action...:D

Son düzenleme:
iyi geceler garaj, bir sorum var hangi kasko şirketini kullanıyorsunuz, memnuniyetiniz, yaşadığınız deneyimleriniz nelerdir paylaşalım öğrenelim : ) ben ikinci kez ray sigortayı seçtim geçen sene 2 kere arıza lambası yaktı ikisinde de çekiciyle 130-140 km yol götürdüler onun hatırına : )

ben ankara sigortayı kullanıyorum bu 3. senesi çok memnunum senede 2 binliraya kadar olan kazalarda kasko kırılmıyo yan tarafını çizmiştim götürdüm yaptılar hiç bişey demeden zabıt falanda yoktu onun dışında hiçbişeyini kullanmadım inş. kullanmamda :)

bu arada dün gece saat 1 de çayırovada önümde bi a3 kaza yaptı salak çocuk bomboş yolda direksiyonu kırdı durup dururken bariyerlere girdi ters döndü sonrada terse doğru gitti biras öyle durdu hemen durup baktım bişey varmı die 2 kişi çıktı arabadan 1 erkek 1 kız hiçbişeyleri yoktu 5 6 araba biyerden geliyolardı heralde typer mini bmw falan durdu hemen arkalarından hepsi sarhoştu gelenlerin polis falan çağırmadan toplayıp gittiler a3 e yazık oldu beyaz üstü full cam yapılı bi arabaydı içim gitti valla :)

Geri