bu arada yay lazım kuzen söyledi şimdi orjinal jant lastik var ondada 2004 njoy sedan 5 lik istiyo 6 sürter die istemiyo aklınızda olsun eğer denk gelirse haber verirsiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bayagı denedı usta arabayı 50 km gıttık geldık sabıtledı gazı 60 80 km gıderken benzınden gaza gazdan benzıne gecırdı araba sarsılma kerkme kesıklık yapmadı aynen benzınde neyse lpg öyle ya tıtreme vurma olayı bıttı cok şukurinş. bidaha arıza sıkıntı yapmaz burak bendede var sorun gaza geçişlerde hafif titreme yapıyo araç bi ara götürcem bende paralandığım zaman :d
eger arabayı bınmıyosan lpg taktırma turgay gerek yok satarken 1,2 bın fazlaya satılıyor ve devamlı bınıyosan uzun yol yapıyosan lpg ıyı başka bır avantajı yokGünde 15-20 km den fazla yapmıyorum. Bazı günler gitmiyorum biryere araba yatıyor. Abim ille gaz taktır diyor ama ben şimdilik taktırmayacam. Ne gerek var zaten az kullanıyom arbayı.
Valla bi daha depoyu fulleyip tekrar 100 km gittikten sonra tekrar benzin alıp bakçam ne kadarlık alcak en iyi tesbit yöntemi bu galiba.Aslında son yaptığımda 30 tl benzin almıştı buda demek oluyoki 30kr yakıyo ,fakat 450 km yaptı bi depo benzin,acaba cok trafikte kaldım onun etkisimi..Saatlerce dur kalk falan..