Astra 2004 njoy kullanan arkadaşlar aracınız şehir içi ne yakıyo benzinde.Ben 450km yaptım fakat 2 defa cok uzun trafikte kadım malum istanbulda olan bilir.Birde serviste 1 saat kadar çalıştı.450km az geldi bana siz ne durumdasınız.Aracım hb dir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benzınlı 300 ykrAstra 2004 njoy kullanan arkadaşlar aracınız şehir içi ne yakıyo benzinde.Ben 450km yaptım fakat 2 defa cok uzun trafikte kadım malum istanbulda olan bilir.Birde serviste 1 saat kadar çalıştı.450km az geldi bana siz ne durumdasınız.Aracım hb dir.
o zaman gazın kısık ayarlı yasin normalde standart kac kişiye sorduysam aynı yakıyor bursada denedık 20 tl lpg ıle 80 km 3 arabada aynı bırtanesı standart ha dersın orjınal kalıbre ayarlarının dışına cıkıyım lpg kısıyım programla dersen o iş başka az yakar yanliş anlama yasin teşkı az yaksın amacımız oDediğim gibi yakıyor kardeşim.Aldığımdan beri benzerlerine göre az yakıyor.Defalarca ölçtüm.Jantların pek bi etkisini göremedim yakıt üzerinde.burada 2,02-2,04tl lpg.
Bak bizde denedik,20tl ile arkadaşın astra h 88km gitti.benimki 114.o gıcık olmuştu.Ben genelde depoyu doldururum.33-34lt alıyor.en son 2hafta önce balıkesire git gel 410km gittim.şehir içide 370-380km gidiyorum depoyla.Ha gaza gelmedikçe dikkatli kullanmaya çalışıyorum.Sende müziğin etkisi de olabilir,hep gaz müzikler koyuyorsun siteye
o zaman gazın kısık ayarlı yasin normalde standart kac kişiye sorduysam aynı yakıyor bursada denedık 20 tl lpg ıle 80 km 3 arabada aynı bırtanesı standart ha dersın orjınal kalıbre ayarlarının dışına cıkıyım lpg kısıyım programla dersen o iş başka az yakar yanliş anlama yasin teşkı az yaksın amacımız o