Astra G Sahipleri Buraya

ben taktırmıştım bi sıkıntı olmamıştı,ama serviste değil sanayi de,servistekiler çakmıyo böyle işlerden:D

iyi akşamlar gençler:D

evet motor kodu nedir?muhtemel z dir 2002 modellerin yani takabilirsin
olmadı zaten tesısat cekılcekmiş elektırıkcıde tesıssat cektırcem beyne gıden kablo ucları boşta 2003 ıtaberen bazı modellerde tam tesısat var ama bende cruze kolu debrıaj musuru olan bolumu kablosu hazır beyne 1 adet kablo cektıler olmadı 4 adet daha cekılcekmiş aldım arabayı cıktım geniş bır zamanda halledecem:rolleyes:

vay aynı anda yazmışız burak:Ddoğrudur kardeşim sen daha iyi bilirsin bu işleri ben çakmıyrm fazla opellerden:D

vay aynı anda yazmışız burak:Ddoğrudur kardeşim sen daha iyi bilirsin bu işleri ben çakmıyrm fazla opellerden:D
valla emre 30 tl ye anlaştık kol takılcak yazılım dedıler bırde bı baktık muşur cıktı işin ıcınde onuda alalım 30 olan işicılık 45 tl cıktı + mushur takılması ıscılık 45 tl 90 anlaştık araba bıtmedı dun bugun ıcın sabah getırdedı getırdım usta bayagı ugraştı ecu kolu tanımıyor theck2 gırıtıler 2 saat olmadı yanıma geldıler genış zamanda getır ekstra beyne kablo cekılcek ee dedım para vercem mı ekstra hesap kıtap ettı 90 tl daha verıcen ya dedım 90 anlaştık bır 90 daha veremem ucretımı ıadesını ıstıyorum ozman dedi muşhur parasını alalım ucretınızı kalan kısmını ıade edelım özur dılerız sızı uzmek ıstemezdık işler yogunmuş koskoca neskarda bır elektırıkcı var ustay la göruştuk o da bugun olmaz bırak arabayı bı ara yapalım dedı ucretımı ıade aldım 70 tl gerı muşhure 20 tl duştuler kolu taktılar yazılım tamam kablo cekılcek ecu den kola sınır harbı yaşadım sagolsun gene cok ıyı ılglendıler bu işi cözcegız makul fıyat cıkarcam dedı işcılık bakalım beklemedeyım:rolleyes:

geçmiş olsun kardeşim:)yahu burak sen ne yapıcan cc yi sen gazlayan adamsın ibre sabitlemek senin gibi adamların işi değil:D

Geri