Astra G Sahipleri Buraya

Peki sormak istedigim bi konuda aracımı yeni aldım ve araçla bozuk bi yola girdigimde içerdeki ses haylile artıyo fakat biraz kapılardan fazla geldigini düşünüyorum bunu giderbilirmiyim ayar falan yaptırılıyomu kapılara. Zamanla ayar bozuklugu olurmu,ve ses yapmakta etkisi varmıdır.Yoksa astralarda normal bi durummu.

bence astra için değilde her araç için çok normal bir durumdur aracın içinden tıkıtrı gelmesi,yaptırısın sonra gene gelir sonu olduğunu düşünmüyorum.

saol burakcım herşey yolunda:)

eger arabayı bınmıyosan lpg taktırma turgay gerek yok satarken 1,2 bın fazlaya satılıyor ve devamlı bınıyosan uzun yol yapıyosan lpg ıyı başka bır avantajı yok:rolleyes:[/QUOTE]

Günde 15-20 km den fazla yapmıyorum. Uzun yol da nadir. Senede bir yada iki defa yaparım. Ama yine de illede taktır diyorlar.

bence astra için değilde her araç için çok normal bir durumdur aracın içinden tıkıtrı gelmesi,yaptırısın sonra gene gelir sonu olduğunu düşünmüyorum.

saol burakcım herşey yolunda:)
allah daha ıyı etsın kardeşım işten geldım asıldım bıraz ıyı gıtmeye başladı maşallah allaha şukur olsun cruze controlu de sabah halletcez kısmetse oda atakıldı aktıf olması kaldı bır kablo cekılecekmış debrıaj musurunden ecuye :rolleyes:
eger arabayı bınmıyosan lpg taktırma turgay gerek yok satarken 1,2 bın fazlaya satılıyor ve devamlı bınıyosan uzun yol yapıyosan lpg ıyı başka bır avantajı yok:rolleyes:

Günde 15-20 km den fazla yapmıyorum. Uzun yol da nadir. Senede bir yada iki defa yaparım. Ama yine de illede taktır diyorlar.[/QUOTE]
taktırısan bı avantaj olmucak turgay ucuz dıye atıkere hucum edıyor mıllet aman abıcım bulaşmayın pırsn romano zavollı ıthal
bunlardan başka gaz markası tanımam
;)

merhaba arkadaşlar.benim arabam 2002 astra elegance sedan.cruze kontrol takılmıyodu.artık takılıyomu bilginiz yada taktıranınız varmı.

z motorsa takılır arkadaşım,takılmıyodu diye bişey yok.ruhsata bak ne yazıyor x16 mı z16 mı

iyi akşamlar gençler:D

evet motor kodu nedir?muhtemel z dir 2002 modellerin yani takabilirsin

arabayı aldığım arkadaş serviste 2 kez istemiş,takılmamıştı.uyumsuzluk var diye

Geri