Astra G Sahipleri Buraya

kazasiz belasiz Samet :D
bende bisan montana var ;) haftaya surelim... hmm muayeneside yok ama :D bi bakimdan gecirmem lazim...

eyv. Kardeşim saolasın özellikleri amortisör kalitesi vites takımının kalitesi hemen hemen en üst düzey amortisör kitleme sertlik ayarı var alüminyum kadro 13.2 kg continantel tekerler çift taraflı jant 27 vites falan :) basitce bu özelliklerde kadro ömür boyu parçalar 2 yıl garantili 1 senelik bakımları bedava :)

Sarper kanka ben haftasonları pedallıyorum artık senide beklerim :)

İyi geceler.
vay maşallah samet o özellikler benim araçta yok=))
lan bora sen mi patlattın siteyi pis hacker:D

eyv. Kardeşim saolasın özellikleri amortisör kalitesi vites takımının kalitesi hemen hemen en üst düzey amortisör kitleme sertlik ayarı var alüminyum kadro 13.2 kg continantel tekerler çift taraflı jant 27 vites falan :) basitce bu özelliklerde kadro ömür boyu parçalar 2 yıl garantili 1 senelik bakımları bedava :)

Sarper kanka ben haftasonları pedallıyorum artık senide beklerim :)
abs li dısk fen yokmu :D

Haha neoldu ki kardeşim siteye ben fazla girmiyrm artık buraya o işleri üniversite de okurken yapardık 3 arkadaşla :D

ee günaydın gençler napıyosunuz
gunaydın bora başım agrıyor ya bu akşam gece başlıcaz işe dun bızım elektırıkcıye gıttım toptancıya oglu s2000 almiş dukkanın önundeydı cekmişler ben tam gelıyodum haberım bıle yokdu s2000 aldıklarınıda bılmıyodum yanındakı arac cıkarken tamponuna surturmuş herkes başına toplanmış tampon cızık gecmiş dedım cocugun ıcı gıttı cızıldı dıyor başka bırsey demıyor dukkana gelen musterının arabası cızmış bırşey söylemedınızmı cıkarken cızdırdınız dıye komşu ayıp olur dedıler babası kızıyodu bu ara sokaklara bır daha carşiya cıkarma madem uzuluyosan cızerler sagını solunu dıye söylenıyordu ispirto rengınde canavar gıbı s2000 ınceleme fırsatı buldum aklıma sen geldın dun allah kımseye kaza bela vermesın

geçmiş olsun kardeşim

nasıl beğendin mi içini deri koltukları falan,tam yarış otomobili hissi var dimi içi sapsade dar falan

slmlar beyler burak disk fren yok kardeşim disk fren olanlar mekanik disk li oda bayırda falan çok iyi değil hidrolik olması lazım hidrolik disk frende biras pahalı o yüzden v fren aldım canavar gibi valla önce arkayı sonra önü sıkınca yapışıyo yere abs ne kelime :) 2 gündür deli gibi pedallıyorum dün gece 25 km falan bindik bi arkadaşla bu sabahta 30 km rahat pedalladık :) eldiven ve kask ihtiyacım var biran önce almam lazım :)

samet bey nasılsınız efendim:D dün yanıma yanaşıp bisikletin kornasına basıp kalkış yapalım diyen senmiydin yoksa:D

Geri