Astra G Sahipleri Buraya

moz-screenshot.png

yakın resmı yokmu koyu parlak 6110 rengıne anımsatıyor yanar dönerlı renk resmını cekcem en sonunda ya :D

hehe tamam kardeşim çek ve paylaş resimleri:)türkiye için s2000 lerin renkleri sabit her renk gelmedi beyazı bile yüksek ücret verip getiren adamlar farlı renkleri yollamıyolardı ondan çok merak ettim bu rengi:)

arkadaşlar, herkese merhaba, forumda yeniyim, 2000 model opel astra g 1.6 sahibiyim, aracımdan sorunum yok ama değişklik olsun maksadıyla takasa girmeyi düşündüm ve 2 seçenek var karşımda, biri opel omega 2.5 v6, diğeri de 2.2 16v bertone?? ikiside siyah renk, full paket ama bertone omegadan biraz geride aksesuar bazında

hoşgeldiniz. direk bertone derim :) sportluk ve görünm açısından omegada çok güzel ama klasik spor değil forumdaki bertonelere bakabilirsiniz ne kadar güzel olduğuna özellikle fatihin srt sine ;)

dün şirkete gidiyodum biras çılgınlık yaptım 2 makas sonrası ışıklarda sol tarafa önlere atladım :) ama çok yavaş bi şekilde hızlı değildim frene bastım durmadı araba abs de devreye tam girmedi heralde normalde yapışması lazımdı arabanın yere ama durmadı çok geç durdu önümdeki araçla en fazla 5 cm kalmıştır arada kalmamıştır bile belki tırstım birden frenlerde sorun var heralde bi ara götürcem :S

samet araban turbo olunca orijinal frenler hafif kaldı bremboyu çakacan oraya:D
bisikletin üstündekinde iş yok ama alet güzelmiş:D

hoşgeldiniz. direk bertone derim :) sportluk ve görünm açısından omegada çok güzel ama klasik spor değil forumdaki bertonelere bakabilirsiniz ne kadar güzel olduğuna özellikle fatihin srt sine ;)

dün şirkete gidiyodum biras çılgınlık yaptım 2 makas sonrası ışıklarda sol tarafa önlere atladım :) ama çok yavaş bi şekilde hızlı değildim frene bastım durmadı araba abs de devreye tam girmedi heralde normalde yapışması lazımdı arabanın yere ama durmadı çok geç durdu önümdeki araçla en fazla 5 cm kalmıştır arada kalmamıştır bile belki tırstım birden frenlerde sorun var heralde bi ara götürcem :S
fren pedalı hemen yere duşuyormu basınca samet abs devreye gıremesı ıyı bırsey degıl frenı mesafe uzatıyor kardeşım
frenler elden gecır dıskler ve balataları baktır kanka şakaya gelmez

sorma bora turba yaktı beni frenleri elden geçirmek lazım :P üstündekini bende pek beğenmiyorum nerden atladıysa bisikletin üstüne :D

pedal düşmüyoda abs devreye geç giriyo gibi normalde tak tak die vururdu ayağıma şimdi az az vurdu bide durmadı yani hissettim onu en yakın zamanda göstercem zaten.

sorma bora turba yaktı beni frenleri elden geçirmek lazım :P üstündekini bende pek beğenmiyorum nerden atladıysa bisikletin üstüne :D

pedal düşmüyoda abs devreye geç giriyo gibi normalde tak tak die vururdu ayağıma şimdi az az vurdu bide durmadı yani hissettim onu en yakın zamanda göstercem zaten.
abs arabayı durdurmaz fren mesafesını uzatır maksat abs devreye sokmamak abs yagışlı havalarda frenle manevra yapabılesın dıye devreye gırer ulu orta yerde abs gırerse öndekı arabayı opu verırısın abs ulu orta yerde gırıyorsa problem var bence
benım de abs ye gırıyodu hemen frene basınca servıs gırmemesı lazım aynalar ve balatalar degışmesı lazım dedı degıştık yarım oldu arka kampana komple balatasına varıncaya kadar degıştırdık şımdı frenler ıyı oldu sert frende abs devreye gırıyor lastıkler 4 mevsım olsa kuru yolda bıle abs gırmemesı lazım lastık farkı da var kanka abs yoldakı kayganlıga göre tekerlerı kıtlemesın dıye dıp frende gırmesı lazım cok uzun yazdım ya başıma geldı bu olay samet anlatıyım dedım
:)

valla normalde sert bastığım zaman frene abs giriyodu devreye arabada sağlam duruyodu hiç korkum olmuyodu ama bu sefer fren ayağıma yavaş yavaş vurdu araba frenle durmadı sanki yerlerde kuruydu bi ara boş biyerde deneme yapmam lazım sonra servise götürmem lazım kesin bi sürü masraf çıkacak zaten yaza girmeden büyük bi bakım istiyo araba triger frenler falan napcaz bakalım.

bu arada bu film işini napcaz? heryerde polis bekliyo cezayı yazıyo sökmek istemiyorum ceza olsa sadece tamamda bide söktürüp resim falan istiyolar napcaz ne kadar daha sürecek bu iş böyle?

Geri