Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fren pedalı hemen yere duşuyormu basınca samet abs devreye gıremesı ıyı bırsey degıl frenı mesafe uzatıyor kardeşımhoşgeldiniz. direk bertone derim sportluk ve görünm açısından omegada çok güzel ama klasik spor değil forumdaki bertonelere bakabilirsiniz ne kadar güzel olduğuna özellikle fatihin srt sine
dün şirkete gidiyodum biras çılgınlık yaptım 2 makas sonrası ışıklarda sol tarafa önlere atladım ama çok yavaş bi şekilde hızlı değildim frene bastım durmadı araba abs de devreye tam girmedi heralde normalde yapışması lazımdı arabanın yere ama durmadı çok geç durdu önümdeki araçla en fazla 5 cm kalmıştır arada kalmamıştır bile belki tırstım birden frenlerde sorun var heralde bi ara götürcem :S
abs arabayı durdurmaz fren mesafesını uzatır maksat abs devreye sokmamak abs yagışlı havalarda frenle manevra yapabılesın dıye devreye gırer ulu orta yerde abs gırerse öndekı arabayı opu verırısın abs ulu orta yerde gırıyorsa problem var bencesorma bora turba yaktı beni frenleri elden geçirmek lazım üstündekini bende pek beğenmiyorum nerden atladıysa bisikletin üstüne
pedal düşmüyoda abs devreye geç giriyo gibi normalde tak tak die vururdu ayağıma şimdi az az vurdu bide durmadı yani hissettim onu en yakın zamanda göstercem zaten.