Astra G Sahipleri Buraya

iyiyim bora bey sizleri sormalı :) ben yanına yanaşsaydım öyle şeyler yapmazdımki direk basardım zaten hızıma yetişemezsin :P

slmlar beyler burak disk fren yok kardeşim disk fren olanlar mekanik disk li oda bayırda falan çok iyi değil hidrolik olması lazım hidrolik disk frende biras pahalı o yüzden v fren aldım canavar gibi valla önce arkayı sonra önü sıkınca yapışıyo yere abs ne kelime :) 2 gündür deli gibi pedallıyorum dün gece 25 km falan bindik bi arkadaşla bu sabahta 30 km rahat pedalladık :) eldiven ve kask ihtiyacım var biran önce almam lazım :)

hayırlı olsun ıyı pedalla samet tabana kuvvet

Cok hosuma gitti araba daha hayirli olsun diyemeden gecmis olsun dedik araba yere yakin spor otomabil hosuma gitti valla..

saol kardeşim yaylı falan daha da yapışıyor yere ahanda böyle:D
http://img517.imageshack.us/my.php?image=23818136517345665814512.jpg

Resim edit**.Nazar değmesin diye kaldırdım:D
iyiyim bora bey sizleri sormalı :) ben yanına yanaşsaydım öyle şeyler yapmazdımki direk basardım zaten hızıma yetişemezsin :P

tamam sözümü geri aldım:D

Son düzenleme:
valla bora degışık bı renk ılkdefa s2000 öyle gördum parlament mavı ıspirta mavısı yakından rengı cok degıişik geldı ufak spor araba dehşet alet ya yere yakın sende bora yay mı taktın yoksa :D

valla o rengi ilk defa duydum bir resim çekseydin merak ettim şimdi:Dbenim aldığımda yay vardı arabada 4 lük k&n

valla o rengi ilk defa duydum bir resim çekseydin merak ettim şimdi:Dbenim aldığımda yay vardı arabada 4 lük k&n
eger bır daha dukkana getırırse cekerım cok degışık geldı bana sankı yenı almışcasına yenı duruyordu anlamıyomkı s2000 den kac model falanda soramadım sorsam oanda ayıp olurdu nazar degdı ya ben dukkana gelene kadar araca surtmuşler anla :D
rengı eskı nokia 6110 benzıyor yanar döner ıspırto rengı gıbı

ben görsem anlardım arabanın ap1 mi ap2 mi olduğunu=),tampon ve farlardan bir de koltuklardan,istanbuldaki s2000 ciler meguiars dan çıkmıyolar her gün ordalar cillop gibi parlıyor herkesi s2 si burda gözü gibi bakıyor millet.

ah Cas ah bitiriyor beni onun gidişini görünce kendi s2imden soğudum:D
bak bakıyım burak bunlardan biri mi renk:

Geri