iyiyim bora bey sizleri sormalı ben yanına yanaşsaydım öyle şeyler yapmazdımki direk basardım zaten hızıma yetişemezsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
slmlar beyler burak disk fren yok kardeşim disk fren olanlar mekanik disk li oda bayırda falan çok iyi değil hidrolik olması lazım hidrolik disk frende biras pahalı o yüzden v fren aldım canavar gibi valla önce arkayı sonra önü sıkınca yapışıyo yere abs ne kelime 2 gündür deli gibi pedallıyorum dün gece 25 km falan bindik bi arkadaşla bu sabahta 30 km rahat pedalladık eldiven ve kask ihtiyacım var biran önce almam lazım
Cok hosuma gitti araba daha hayirli olsun diyemeden gecmis olsun dedik araba yere yakin spor otomabil hosuma gitti valla..
iyiyim bora bey sizleri sormalı ben yanına yanaşsaydım öyle şeyler yapmazdımki direk basardım zaten hızıma yetişemezsin
eger bır daha dukkana getırırse cekerım cok degışık geldı bana sankı yenı almışcasına yenı duruyordu anlamıyomkı s2000 den kac model falanda soramadım sorsam oanda ayıp olurdu nazar degdı ya ben dukkana gelene kadar araca surtmuşler anlavalla o rengi ilk defa duydum bir resim çekseydin merak ettim şimdibenim aldığımda yay vardı arabada 4 lük k&n