Astra G Sahipleri Buraya

Arkadaşlar hepinize selamlar.Arabayı aldık sayılır.Allah izin verirse yarın edition astra mın resimlerinizi sizinle paylaşırım.1-2 gündür sürekli giriyorum.çok beğendim bu forumu.umarım bilgi paylşımları daimi olur.tekrardan selamlar saygılar...

hayırlı olsun,her türlü sorununa yardımcı olmaya çalışırım bende uzun süre astra g kullandım

teşekkür ederim focker bey.daha iyisi sizin olsun diyecem ama zaten varmış s2000 :).inşallah sorun çıkarmaz da araba keyifli anları paylaşırız...

slmlar beyler hondacılar g cileri kovalicak ykında garajdan :D eski g ciler geçmişi unutmayın :D ne dalga geçiyonuz alacam bi navara caddede üstüen çıkacam burak :D

boşverin daha konuşmıcaz berat denilen adam abuk sabuk konuşuyor forumun altındaki konuda:Dhondaları yer uçağı sanıyomuşuz falan filan:D

bugünde bir arkadaşımız astra g gsi aldı.hayırlı olsun maşallah resimleri ekleriz.siyah inci tek kapı cillop gibi:)

slmlar beyler hondacılar g cileri kovalicak ykında garajdan :D eski g ciler geçmişi unutmayın :D ne dalga geçiyonuz alacam bi navara caddede üstüen çıkacam burak :D
bizi kimse kovaliyamaz samet rahat ol nerde sen bana söyle ben ayar cekerim :D Samet benim ustumden geçmeni tavsiye etmem sonuçunu duşununemiyorum :D
B

boşverin daha konuşmıcaz berat denilen adam abuk sabuk konuşuyor forumun altındaki konuda:Dhondaları yer uçağı sanıyomuşuz falan filan:D

bugünde bir arkadaşımız astra g gsi aldı.hayırlı olsun maşallah resimleri ekleriz.siyah inci tek kapı cillop gibi:)

valla aga sizi tanimasam hak verirdim ama senin hondan benim hondam allah herkese en iyilerini nasip etsin benim arkadasim var sirf parasizlik yuzunden araba alamiyor protan falan bakiyor akli bizim alman arabalarinda işte butce meselesi herkes haline şukretsin almak isteyipte alamayanlar halime şukur ediyorum

selam arkadaşlar, yeni Astralanan arkadaşada hayırlı olsun allah kaza bela vermesin inşallah.

Geri