olur geçenlerde maltepede buluştuğumuzda erken kalktım ankaraya gidicektim göremedim artık başka buluşmalarda görürüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağzından bal damlıyor EmreVay vay vay bişeyler yazıyım ama çok yazmıyım burdaki opelci arkadaşlar kızıyor sonra bana
baba ne a3 ü ne alfası ya kız arabası onlar,maddi imkanın varsa hemen bir typerı alıyosun ve gazlıyosun,burda hondaya sallayanlar ne vti a ne typer a ne de s2k binip kullanmışlardır bir kullanın neden honda honda diye kı.ımı yırttığımı anlarsınızep3 tam bir spor araba ruhu mükemmel,vites aralıkları müthiş vtec üstünde tutamıyosun yapıştırıyor millete,gani gani modifiye parçası var.. anlat anlat bitmez yaşamak lazımşimdiden hayırlısı olsun.burda bu kadar yazabilirim istersen özelden her türlü yardımcı olurum.
ahahahahmılletı yaptınız hondacı yatacak yerınız yok valla
İyi geceler arkadaşlar.
xaotic typera 37k falan veriyim deme sakın 15 daha koy s2k al oldu olucak32k ya bulabiliyosan al yok para biriktir öyle al ama typerı al bi şekilde.emrenin dediği gibi ep3 başka bir dünya farklı bir sanat
neyse bugün astra g niz için neler yaptınız dereceli taktınız mı,yazılım attınız mı??
sagol emre sen nasılsın maşallah de ya typer nazarlık az cok bahsı gecıyor bu Aralarİyi günler,nasılsın burak?
Tamam arda ben sana özelden yardımcı olurum,plakamı araştırınca googledan çok şeyler çıkıyor aldığım kişi baya ün yapmış bu typerla şanslısın yanicanlı gelip görebilirsin de aracı.