Astra G Sahipleri Buraya

olur geçenlerde maltepede buluştuğumuzda erken kalktım ankaraya gidicektim göremedim artık başka buluşmalarda görürüm ;)

Yeni astra alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.

Vay vay vay bişeyler yazıyım ama çok yazmıyım burdaki opelci arkadaşlar kızıyor sonra bana:D

baba ne a3 ü ne alfası ya kız arabası onlar,maddi imkanın varsa hemen bir typerı alıyosun ve gazlıyosun,burda hondaya sallayanlar ne vti a ne typer a ne de s2k binip kullanmışlardır bir kullanın neden honda honda diye kı.ımı yırttığımı anlarsınız:Dep3 tam bir spor araba ruhu mükemmel,vites aralıkları müthiş vtec üstünde tutamıyosun yapıştırıyor millete,gani gani modifiye parçası var.. anlat anlat bitmez yaşamak lazım:Dşimdiden hayırlısı olsun.burda bu kadar yazabilirim istersen özelden her türlü yardımcı olurum.
Ağzından bal damlıyor Emre :)
Daha bi gaza gelmiş durumdayım. Kısmetse haftaya arabayı elden çıkartıyorum. Bakalım üzerine de koyabildiğim kadar koyup çekicem bişeyler artık.
A3 ve Alfa'ya kız arabası demen çok hoşuma gitti (:

Çok teşekkürler Emre iletişimde olacağım seninle eğer bi type-r bulabilirsem keseme göre. Bide senin arabanın resimleri mevcut mu? Varsa bi pm atarsan müteşekkir olurum kardeşim.
Allah kaza bela vermesin. Type-R kullanmak bir ayrıcalıktır keyfini sür. Ben s2k ve type-r a bindimde kullandımda. s2k bana gelmez abartı spor ama Type-R iyi seçim :)

mılletı yaptınız hondacı yatacak yerınız yok valla :D
ahahahah :)

İyi geceler arkadaşlar.

xaotic typera 37k falan veriyim deme sakın 15 daha koy s2k al oldu olucak:)32k ya bulabiliyosan al yok para biriktir öyle al ama typerı al bi şekilde.emrenin dediği gibi ep3 başka bir dünya farklı bir sanat:D

neyse bugün astra g niz için neler yaptınız dereceli taktınız mı,yazılım attınız mı??:D

Yok yukarda da dedim s2k bana fazla. Fazla derken maddi olarak değilde tip olarak fazla. 4 kişi binemediğim araba istemem ben :rolleyes:

Bugün astra g için sadece koltuklara parfüm sıktım :)
Sanırım araba da anladı satacağımı, trip yapıyor. Çok yakıyor filan bugünlerde :)

Son düzenleme:
İyi günler,nasılsın burak?

Tamam arda ben sana özelden yardımcı olurum,plakamı araştırınca googledan çok şeyler çıkıyor aldığım kişi baya ün yapmış bu typerla şanslısın yani:)canlı gelip görebilirsin de aracı.

İyi günler,nasılsın burak?

Tamam arda ben sana özelden yardımcı olurum,plakamı araştırınca googledan çok şeyler çıkıyor aldığım kişi baya ün yapmış bu typerla şanslısın yani:)canlı gelip görebilirsin de aracı.
sagol emre sen nasılsın maşallah de ya typer nazarlık az cok bahsı gecıyor bu Aralar:D

merhaba arkadaşlar.Typer a özendirdiniz benide, 3 gündür onu araştırıyorum, bişey değil astradan soğutcaksınız beni :D :D :D

Saolasın burak bende iyi:)Bora ve ben artık konuşmıcaz hondalar hakkında rahatsınız yani haha:D olacağı varsa olur kardeşim maşallah demiyorum o yüzden:)

sonunda edition uma bugün kavuştum.servisten ve boya ustasından sorunsuz geçti.burak53 arkadaşa ve tüm arkadaşlara teşekkür ederim ilginize.

84500 km. de yavrum maşallah :)

HO447512LI924_250.jpg

4980.jpg

Geri