Astra G Sahipleri Buraya

boşverin daha konuşmıcaz berat denilen adam abuk sabuk konuşuyor forumun altındaki konuda:Dhondaları yer uçağı sanıyomuşuz falan filan:D

bugünde bir arkadaşımız astra g gsi aldı.hayırlı olsun maşallah resimleri ekleriz.siyah inci tek kapı cillop gibi:)

aaa burda da benden bahsetmişler sağolun arkadaşlar sizler olmasanız emrebozok denilen nasıl benden bahsederdi hemde astra g ciler konusunda.
medayatik olmak prim yapmak gaza getirmek sazanları atlatmak güzel dünyammm...

ya git işine sen,hemde astra g ciler konusunda bahsetmek nedir ya:Dben aylardır bu garajdayım ayrıca benim babam senin babanı döver:D:D:D

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinize selamlar.Arabayı aldık sayılır.Allah izin verirse yarın edition astra mın resimlerinizi sizinle paylaşırım.1-2 gündür sürekli giriyorum.çok beğendim bu forumu.umarım bilgi paylşımları daimi olur.tekrardan selamlar saygılar...
hayırlı olsun güle güle kullan.

burak yok be astranın üstünden geçermiyim ben :D

emre senin typer ı merak ettim baya bi bigün görüşelimde inceleyeyim biras :) arkadaştada honda cıvıc var oda çok memnun triptronik olmasına rağmen performansından rahatlığından herşeyinden memnun aracın honda kullanıpda memnun olmayan görmedim zaten bendede honda sevdası varda artık astrayı sattıktan sonra gözüm yükseklerde hondaya bakmam :)

berat bi resimde ben istiyorum ;) senin corsa yı merak ediyodum baya resmi varmı biyerlerde? kartalda penditke corsa görüyorum modifiyeli seninmi acaba yada içinde sen varmısın die bakıyorum :)

burak yok be astranın üstünden geçermiyim ben :D

emre senin typer ı merak ettim baya bi bigün görüşelimde inceleyeyim biras :) arkadaştada honda cıvıc var oda çok memnun triptronik olmasına rağmen performansından rahatlığından herşeyinden memnun aracın honda kullanıpda memnun olmayan görmedim zaten bendede honda sevdası varda artık astrayı sattıktan sonra gözüm yükseklerde hondaya bakmam :)

berat bi resimde ben istiyorum ;) senin corsa yı merak ediyodum baya resmi varmı biyerlerde? kartalda penditke corsa görüyorum modifiyeli seninmi acaba yada içinde sen varmısın die bakıyorum :)

kartaldaymışsın işte buluşuruz bi gün görüşürüz.
:)

Geri