hayırlı olsun tek - si manuel olması
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hacım konuş ben rahatsız olmuyorum allah daha fazla versın cekememezlık yok burda herkes konuşabılır herkesle yanı sorun yok bana trırp atmayınSaolasın burak bende iyiBora ve ben artık konuşmıcaz hondalar hakkında rahatsınız yani haha olacağı varsa olur kardeşim maşallah demiyorum o yüzden
hacım konuş ben rahatsız olmuyorum allah daha fazla versın cekememezlık yok burda herkes konuşabılır herkesle yanı sorun yok bana trırp atmayın
araba otomatıkmı serkan olsa bıle farketmez samet bı bınse elegance satıp edıtıon alır
emre senin plaka neydi sölede bi araştıralım a3 ede kız arabası dedin ya emre daha bişey demiyorum sana ya beyaz veya kırmızı sline canavar canavar alıcam inş. bi g... düzelteyim
edıtıonun keyfı bı başkadır cd calar varmı torpıdoda 4lu yoksa yol pcmı var dıkkat ettınmı hıc onayok burak manuel.ben otomatik arabalara bakmıyorum bile...arkadaşta demiş.benim hayattaki yegane hobim vites değiştirmektir.sağolun valla sizden bunları duydukça daha da seviniyorum