Astra G Sahipleri Buraya

4980.jpg

hayırlı olsun tek - si manuel olması :)

emre senin plaka neydi sölede bi araştıralım :D a3 ede kız arabası dedin ya emre daha bişey demiyorum sana ya beyaz veya kırmızı sline canavar canavar alıcam inş. bi g... düzelteyim :D

hayırlı olsun serkanım araban dırı astra g budur sözun bıttıgı yerde başlar varmı böyle bır asalet başka bır arabada e46 harıc tabı :D

otomatik vites arabaya bindiğim zaman güvensiz oluyorum ben vites atmadıktan sonra o araba neye yarar ya istediğim zaman bağırtcam istediğim zaman devrinde gitcem araba ne karışır benim vitesime :D

Saolasın burak bende iyi:)Bora ve ben artık konuşmıcaz hondalar hakkında rahatsınız yani haha:D olacağı varsa olur kardeşim maşallah demiyorum o yüzden:)
hacım konuş ben rahatsız olmuyorum allah daha fazla versın cekememezlık yok burda herkes konuşabılır herkesle yanı sorun yok bana trırp atmayın :D
araba otomatıkmı serkan olsa bıle farketmez samet bı bınse elegance satıp edıtıon alır:D

hacım konuş ben rahatsız olmuyorum allah daha fazla versın cekememezlık yok burda herkes konuşabılır herkesle yanı sorun yok bana trırp atmayın :D
araba otomatıkmı serkan olsa bıle farketmez samet bı bınse elegance satıp edıtıon alır:D

Ya ne tribi be burak:Dsanki süper spor araba kullanıyrz bildiğin ucuz yollu araba bizimkiler,opel forumunda honda konuşulmaz bunu anladık ondan:D

emre senin plaka neydi sölede bi araştıralım :D a3 ede kız arabası dedin ya emre daha bişey demiyorum sana ya beyaz veya kırmızı sline canavar canavar alıcam inş. bi g... düzelteyim :D

özelden yazıyım plakamı araştır şoke ol:Dstandart a3 kız arabası tabi samet arkadaşın elindeki parayla standart bir a3 alınabilir anca,yok çok parası varsa s3 e eyw der susarız :D

ayrıca arkadaşa hayırlı olsun yeni aracı iyi günlerde kullansın.

yok burak manuel.ben otomatik arabalara bakmıyorum bile...arkadaşta demiş.benim hayattaki yegane hobim vites değiştirmektir.sağolun valla sizden bunları duydukça daha da seviniyorum

doğrudur sırf sunrof için edition ları seviyorum zaten sunrof olsun 1 2 lira fazla olsun :D hatta panoramik cam tavan olsun :D bundan sonra zaten alacağım araba hb olacak (320d olmzsa) onlarda panoramik cam tavan olacak

bu aralar leonlar gözüme çok hoş geliyo 1,4 tsi 125 hp az yakyıo diyolar performansıda iyidir tsi ın ne diyosun burak nasıldır?

yok burak manuel.ben otomatik arabalara bakmıyorum bile...arkadaşta demiş.benim hayattaki yegane hobim vites değiştirmektir.sağolun valla sizden bunları duydukça daha da seviniyorum
edıtıonun keyfı bı başkadır cd calar varmı torpıdoda 4lu yoksa yol pcmı var dıkkat ettınmı hıc ona :D

Geri