Astra G Sahipleri Buraya

slmlar beyler alışırsınız alışırsınız benim kadar şehir dışına çıksaydınız netsiz kalsaydınız alışırdınız :D bilgisayar herzaman olmayabiliyor yanımda :)

dün 130 km yol yaptım bisikletle süperdi formula 1 pistinin daha ilerlerine gittik geldik göçbeyli köyüne sonra göztepe parkında critical mass vardı ona katıldık 300 e yakın bisikletli belkide daha fazla caddeyi kapadık 2 şeridi bisiklete bindik ordan cadde bostana döndük kalamış dan tekrar çıktık migrosdan sahile indik falan mükemmeldi :) sizede bisikelt aşkını aşılayayım :)

slmlar beyler alışırsınız alışırsınız benim kadar şehir dışına çıksaydınız netsiz kalsaydınız alışırdınız :D bilgisayar herzaman olmayabiliyor yanımda :)

dün 130 km yol yaptım bisikletle süperdi formula 1 pistinin daha ilerlerine gittik geldik göçbeyli köyüne sonra göztepe parkında critical mass vardı ona katıldık 300 e yakın bisikletli belkide daha fazla caddeyi kapadık 2 şeridi bisiklete bindik ordan cadde bostana döndük kalamış dan tekrar çıktık migrosdan sahile indik falan mükemmeldi :) sizede bisikelt aşkını aşılayayım :)
pedallamak en ıyısı ya bızımkını ya baba bırısıne verdı yada sattılar bazen bende özenıyorum bısıklet surmeye :D

helal Samet, geliyim haber vericem ;):) iki teker ozgurluktur her zaman, iste bu yaa :D

gel kardeşim pedallarız beraber ;) her akşam pendik bostancı yapıyoruz zaten :) haftasonlarıda farklı rotalar.

arkadaşım geldı bıraz turladık arabayı yıkadık dışarda guzel manıtalar vardı saat gecmış gs bursa macı var dıye gerı dönduk hava kapalıydı bugun ama guzel bır hafta sonuydu :D

Ben de sizi benim külüstürümle takip ederim:)
Dün S'de emrenin çektiği foto,yanlamaya çalıştım olmadı:D

arkadaşlar aldığım astra mın muayenesi bitik şimdi muayene ye götürücem ama herkes tüp taktır benzin de binemezsin bir daha muayene masrafı yapma diyor ve haklılar galiba 50 TL benzin alıyorum yarım saatte ışık yanıyor.:(

lpğ konusunda yardımlarınızı bekliyorum.sizce keşke taktırmasaydım dermiyim? sıkıntı yaşarmıyım?

birde marka tavsiye edermisiniz? sağolun...

Ben hiç kullanmadım bilemicem ama burak okuyunca kesin yardımcı olur o lpg kullanıyor.

selam arkadaşlar hafta içi jant alıcam tecrübelerinize ihtiyacım var ince yanak lastikle beraber 17'' jant sürtme yapmaması için lastik ölçüsü ne taviye edersiniz yayı daha sonra 3 veya 4 cm alıcam

selam arkadaşlar hafta içi jant alıcam tecrübelerinize ihtiyacım var ince yanak lastikle beraber 17'' jant sürtme yapmaması için lastik ölçüsü ne taviye edersiniz yayı daha sonra 3 veya 4 cm alıcam
momo gtr momo vrs olması lazım +10 valla :D
astragcabrio56.jpg

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.
astra1k.jpg

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.

Son düzenleme:
Geri