Astra G Sahipleri Buraya

aklın yolu bir kardeşim bende momo gtr düşünüyorum lastik ölçüleri için fikriniz varmı sürtme fln yapmayan ince yanak olacak

205/40/17
205/45/17

Benim astra g de kullandığım ölçüler:Önler 205/40/17
Arkalar 215/45/17 idi.

Öyle denk gelmişti:)40 lık bulamamıştım 45 lık almıştım ama fark yoktu açıkcası 40 ile 45 lik arasında görünüş açısından

Al valla kardeşim:)jantı ise tft black 17"serisini öneririm.beyaz arabada güzel duracaktır.Benim araç siyahtı tft black 17"kullanmıştım ayrıca tanesi 7 kg idi çok çok hafifti yani:Dmomoda güzel ama çok var farklı bişeyler olsun derim.

Ayrıca şu şemayı çözmeden anlamadan uyumayın eyiii geceler herkese

Son düzenleme:
Ben hiç kullanmadım bilemicem ama burak okuyunca kesin yardımcı olur o lpg kullanıyor.
paran varsa pırıncs veya romano orta hallı birşey ıstıyosan tam sıralı zavollı tek tek enjöktör gelıcek şekılde olucak kutuk sıstem enjöktör yaptırma sakın eger bu işlerden anlamıyorsan bas gel bursaya halldıyım muaynesını herşeyını arkadaşlar var sagolsun yardımcı olurum ;)
bendekını soruyosan romano gazın babası 150 bg araclara bırebır oluyor 150 bg sonra enjöktörler performans enjöktöru oluyor gaz ıle benzın ayırt edemessın gecişler sarsıntısız ama param cok dıyosan prıncs :D

Son düzenleme:
günaydın beyler bora o ne ALLAH aşkına :D sabah sabah aşkı memnu sorusu yakında öss de sorarlar bu soruları :D

göksel bende 205 45 17 var 6 cm likde yay var sürtme yok yere yapıştı araba 3 cm 4 cm hiçbişey yapmaz ;)

cumartesi njoy jantı takdık arabaya momoları kuzene verdim onun njoy jantlarını taktık çok güzel oldu yakıştı benim arabaya njoy jantları :) yayda olunca güzel oldu onun kırmızı astrada yay olsa momolar çok güzel olacak ama yay olmadığı için jant kendini göstermiyo

ya bızım arkadaşın jantları aracın ustunden calmişlar ya ankara gıbı bı yerde sıtenın ıcınde astra g ustundeydı yazık oldu cocuga ya uzuldum ya 19 ınc jant lastık nersesıne sökcak anlamadım pıcın evladı :(

jantlar bu görenler allah rızası ıcın haber versın hatta aracın orjınal jantlarını bıle calmişlar ben haber alırsam tekrar sıze detaylı bılgı vercem

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun burak genelde araca kalabalık biniyoruz zaten arabam hep yere yapışık arkada da tesisat var normalden daha düşük o nedenle 4 düşünüyorum 205 40 veya 205 45 alıcam anlaşıldı :)

Geri