Astra G Sahipleri Buraya

arkadaşalr astra g de ledli lambalar yanmıo çözüm yolu bilen varmı???

paran varsa pırıncs veya romano orta hallı birşey ıstıyosan tam sıralı zavollı tek tek enjöktör gelıcek şekılde olucak kutuk sıstem enjöktör yaptırma sakın eger bu işlerden anlamıyorsan bas gel bursaya halldıyım muaynesını herşeyını arkadaşlar var sagolsun yardımcı olurum ;)
bendekını soruyosan romano gazın babası 150 bg araclara bırebır oluyor 150 bg sonra enjöktörler performans enjöktöru oluyor gaz ıle benzın ayırt edemessın gecişler sarsıntısız ama param cok dıyosan prıncs :D

keşke imkanım iznim olsa hemen gelirdim ama bu işi ankarada yaptırmak zorundayım.brc genelde hedkesin dilinde.su kütük dediğiniz model brc deki model mi acaba? sadece zavoli mi tek tek enjektöre gelen sistem.param malesef çok değil hatta tamamını arabaya sıvadım.kartla alıcam lpğ yi.zavoliyi araştırayım ben o zaman burak.brc tavsiye edermisin?

jantı çalınan arkadaşa gieçmiş olsun aklımızda bulunur.

keşke imkanım iznim olsa hemen gelirdim ama bu işi ankarada yaptırmak zorundayım.brc genelde hedkesin dilinde.su kütük dediğiniz model brc deki model mi acaba? sadece zavoli mi tek tek enjektöre gelen sistem.param malesef çok değil hatta tamamını arabaya sıvadım.kartla alıcam lpğ yi.zavoliyi araştırayım ben o zaman burak.brc tavsiye edermisin?

jantı çalınan arkadaşa gieçmiş olsun aklımızda bulunur.
brc tavsıye ederım ıyı kıtte bızım arabalarda tuaf duruyor seslı calısıyor enjoktörlerı ben alişamadım tofaşta kendını kanıtlamış amma bana sorarsan kutuk enjöktor koydurtma bence zavollı de calısan bızım arkadaş var kartlan yaptırcaksan taksıt bıle attırız mısal:)
sakın atıker falan taktırma başına ış alırsın ;)

günaydın arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun burak genelde araca kalabalık biniyoruz zaten arabam hep yere yapışık arkada da tesisat var normalden daha düşük o nedenle 4 düşünüyorum 205 40 veya 205 45 alıcam anlaşıldı :)
40 yanak koyma kardeşim benden sana söylemesı hıc olmassa 45 koykı konforun olsun 40 yanak bu yollarda tehlıkelı tavsıye etmem :)
a.s emre hoşgeldın :)

Herkese Selam Garaj,uzun süredir giremiyorum internete.tayin dönemi,internet olanağım pek olmadıda.Umarım herkes iyidir,bi süre daha yokum.Kendinize iyi bakın...

eyvallah Burak,valla arabaya da dokunmadık bi kaç aydır.
ilk olarak pasta cila, sonra da bagaj üstü spoiler düşünüyorum.Ne dersin?

eyvallah Burak,valla arabaya da dokunmadık bi kaç aydır.
ilk olarak pasta cila, sonra da bagaj üstü spoiler düşünüyorum.Ne dersin?
http://www.sahibinden.com/astra_g_spoiler-06WQQaXQQ18390583WQQpXQQdisplayitem
yaptırırsan böyle yaptırın kardeşim m3 tıpı :)
anotomık spoyler taktırmayın bence araba guzel durmuyor bende orjınallı fbrıka cıkışlı vardı soktördum orjındı kıme verdıgımı hatırlamıyorum catıda bulamadım gecen aradım olsaydı sana verırıdım valla:)

5791.jpg

abi kızma ama jantlar arabanın üstünde şık durmuyor önceki orjinaller süperdi bence

Geri