Astra G Sahipleri Buraya

Sıkıntı yappmaa kardeşim..
Bu sarp da foruma giriyor garaja gelip 2 laf yazmıyor,bunu görünce yazar artık:)

sarper herhalde gızlı modlanmanın peşınde bombayı patlatabılır :)

slm beyler :):)
biliyorum soylemesi kolay ama.. su kiz mevzularina takilmayin.. adami light yapar..daha onemlisi saglinizi bozar.. her seyden cizzz olursunuz..:D:D haa ben de bu kadar idelist miyim.. nerdeee.. iste size, kendime soyleyip gelistirmeye calisiyorum.. :)

+ selamlasmak guzel sey :D:D ama tok selamlasmamak ta lazim cemaat x konuda sunu buldum ( modla alakali olmasina gerek yok..:) ) aaa bak bunu yapiyodum ama boyle daha guzelmis.. dersek daha iyi olur.. ;):)

mesela guzel kitap indirme yeri (haha nasil cumle :D) okumalik kitaplar var :D:D
http://www.warezlobby.org/ebooks-tutorials/

haa bu arada Burak kizsanda, soylemem gerek (mesaj sayini kiskanmakla alakasi yok) hastalik boyutunda opelime girdigini dusunuyorum.. her zaman onlinesin yazik harcadigin zamana kardesim..

suadiye mi cadde mi ozledim :D:D

2152.jpg

bagdat_caddesi1.jpg

Son düzenleme:
oww sarperim ne güzel buralar da görmek seni,ayarlı kasnağın satışında hayırlı satışlar diliyelim sana madem oraya yazmamızı istemiyosun:D gergin değilsin inşallah sıkıntılı geldin bana birazcık.

selamlar beyler nasılsınız keyifler nasıl bisikleti alınca arabadan iyice soğudum turlar aflan bisikelt çok farklı bi duygu farklı bi olay sizede tavsiye ederim ;) bu haftasonu yalovada su düşen şelalesi diye biyer var oraya tur düzenledim 17 bisiklet gittik çok zevkliydi buyrun resimler ben tabiki Siyah Beyaz BEŞİKTAŞ formalı olanım :) tanımayanlar için :)

http://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=62168

iyi akşamlar garaj,kısa bir burdur serüveni uykusuz geçen 2 gün şuanda zor açık tutulan göz kapakları,uykusuzluktan saçmalayan bi beyin bunu yazıya dönüştüren ağrılı parmaklar vs vs...

(kendimi biliyorum hala saçmalıyorum) :) :)

facebookta benim kara yılanın resmini buldum bayada güzel çıkmış :) kuzen çekmiş heralde :) bence artık tampona gerek yok zaten kaslı duruyo tampon alırsam bu saatden sorna pek zannetmiyorum ama yinede alırsam irmcsher panjur başka eksik kalmadı.

saolasın orkun uzun zamandır binmiyorum araca çok soğudum yanlız :) binesimde hiç gelmiyor eskiden akşamları haftasonları kesin binerdim şimdi acil bişey olmadıktan sonra binmiyorum hatta arkadaşlarla bile buluşacak olsam binmiyorum dolmuşla gidiyorum şu kazaları gördükçe dahada kötü oluyorum 19 yaşındaki bi lise son sınıf öğrencisi çocuk kaza yapmış onu izledim biraz önce şeytan diyo sat arabayı al daha iyi bi bisiklet :D

Geri