valla 12 saattır ayaktayım yenı geldım şitreze gırdım kafam dumanlıSürtük sürtecek tabi olm o işin güzelliği orda zaten=)sarper de laf etti burak bir daha girmez herhalde opelime falangaraj sarperin yüzünden sakin bugün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla 12 saattır ayaktayım yenı geldım şitreze gırdım kafam dumanlıSürtük sürtecek tabi olm o işin güzelliği orda zaten=)sarper de laf etti burak bir daha girmez herhalde opelime falangaraj sarperin yüzünden sakin bugün
hayırlısı olsun serkan
ıyı orkun senı sormalı mesaı yapıyoruz fazladan arkadasımı ısten cıkardılar laf kavgası yuzunden ben fabrıkaya erken gııttım yatısemedım arkadasıma sahıp cıkmamk ıcın olan olmuş aslında arkadaş haklı mudur ya artıs artıs konuşmuş allah buyuk yerıne adam alınana kadar mesaıiyi geceler beyler ikinizede,Burak naber?
valla bende aldım 5 senedır bınıyorum keyıflı arac vazgecılmıyor ınsallah devamı gönlunce olur kardesımsağol kardeşim.arabayı düşündüğümden fazla sevdim burak heralde hiç huyum olmamasına rağmen kasko yaptırdım ve teleflex taktırıcam.Allah nasip ederse bi 5-6 sene binerim gibime geliyo.doyamıyorum namussuza