Astra G Sahipleri Buraya

saolasın orkun uzun zamandır binmiyorum araca çok soğudum yanlız :) binesimde hiç gelmiyor eskiden akşamları haftasonları kesin binerdim şimdi acil bişey olmadıktan sonra binmiyorum hatta arkadaşlarla bile buluşacak olsam binmiyorum dolmuşla gidiyorum şu kazaları gördükçe dahada kötü oluyorum 19 yaşındaki bi lise son sınıf öğrencisi çocuk kaza yapmış onu izledim biraz önce şeytan diyo sat arabayı al daha iyi bi bisiklet :D

Bu mantıkla gidersek bisiklette tehlikeli ama:(Önemli olan kullanılan taşıtın bilinçli kullanılması, burda Demir Bükeylik yapmak değil maksat ancak arabana nakörlük yapma, git özür dile çabuk:DSenin araçta yaylar kaç cm?(kafayı sıyırdım yayla,gelsede forumda bende kurtulsam) :D:)

tabi kesinlikle binmekle alakalı adam akıllı binilirse sorun yok ama bisiklet çok farklı birşey tabi zevk meselesi o yüzden bisiklet daha mantıklı geliyor bana şuan mesela tatile sen arabanla gitmek istersin ben bu yaz egeden akdenize bisikletimle gidicem tur planları yapyıorum şuan :) yorucu ama gideceğin yere vardığında yorgunluk falan hiçbişey kalmıyor.

şimdi arkadaşla buluşcaz belki arabayla giderim değişiklik olsun :D arabaya iki ara gazı verince kendine geliyo :)

yaylar 6 cm 205 45 17 lastikler var sürtmede yok :) şuan orjinal jantlar lastikler var kuzene verdim jantları njoy jantlarıyla duruyo şimdilik :)

aynen kardeşim yoksa ben yay almazdım daha bi anlık gazla almıştım :) ama garaja girerken sürtüyo yere çok hafif bi eğim var orda sürtüyo kasislere çapraz giriyorum o halde bile bazı kasislere sürtüyo :) sürtük oldu araba :D

Sürtük:D sürtecek tabi olm o işin güzelliği orda zaten=)sarper de laf etti burak bir daha girmez herhalde opelime falan:Dgaraj sarperin yüzünden sakin bugün:D

sürtsün zaten sorun değil çok fazla vurma falan yok zaten iyi hafif sürtme oluyo bu görünüşe o sürtme bişey değil ;) görünüş herşeye değer.

oww sarperim ne güzel buralar da görmek seni,ayarlı kasnağın satışında hayırlı satışlar diliyelim sana madem oraya yazmamızı istemiyosun:D gergin değilsin inşallah sıkıntılı geldin bana birazcık.

yok moruk :D sadece biznis yaparken ciddi olalim dedim.. hatta direk beynimden gecenleri yaziyim..

benim dereceli o kadar uygun fiyat vermeme ragmen ,kaliteli ve zor bulunur olmasina ragmen gec satilinca ordaki dalga gecmelerime bagladim ve millet haaha laan bunlar makara yapiyo bundan parcami alinir diye dusunduler diye.. simdi orda ciddi modda takiliyorum..;)

Emre gel dostum hayırlı satıslarıda esırgemıyoruz :D:D

Samet dostum harbi cok guzel isler cikariyosun.. sonuna kadar destekliyorum.. benim vucud sporsuz yapamiyor :(:(
benim montana te stx im le katilicam insallah haber vericem.. olmadi ta agustos un ikinci haftasi vallahada billaha da soz.. :):)

Emre biliyosun dost aci soyler ben ondan dedim Burak a ;)

gene bende faydali bir kaynak ekliyim.. how to lar ile ilgili..

http://www.walkernews.net/tag/howto/

slm beyler :):)
biliyorum soylemesi kolay ama.. su kiz mevzularina takilmayin.. adami light yapar..daha onemlisi saglinizi bozar.. her seyden cizzz olursunuz..:D:D haa ben de bu kadar idelist miyim.. nerdeee.. iste size, kendime soyleyip gelistirmeye calisiyorum.. :)

+ selamlasmak guzel sey :D:D ama tok selamlasmamak ta lazim cemaat x konuda sunu buldum ( modla alakali olmasina gerek yok..:) ) aaa bak bunu yapiyodum ama boyle daha guzelmis.. dersek daha iyi olur.. ;):)

mesela guzel kitap indirme yeri (haha nasil cumle :D) okumalik kitaplar var :D:D
http://www.warezlobby.org/ebooks-tutorials/

haa bu arada Burak kizsanda, soylemem gerek (mesaj sayini kiskanmakla alakasi yok) hastalik boyutunda opelime girdigini dusunuyorum.. her zaman onlinesin yazik harcadigin zamana kardesim..

suadiye mi cadde mi ozledim :D:D

2152.jpg

bagdat_caddesi1.jpg
wifi sagolsun kanka her gıttıgımız yerde var acık zaten :D

Geri