Astra G Sahipleri Buraya

arkadaşlar benzin pompası ses yapmaya başladı. arabam LPG li. sizce bi röle taktırıp araba gaz'a geçince benzin pompasını devre dışımı bırakalım. yoksa pompayımı değiştireyim. LPG firmalarının nerdeyse hepsi röle takılmasına karşı. ayrıca benzin filtresini yeni değiştirmiştim fakat daha sonra benzin kırmızı ışıktayken bisüre kullandım filtreden olabilirmi.

Herkeşe selam :D

2004 HB 1.4 astra pazarlıksız 15.000 e alınırmı? KM, kaza vs hakkında henüz bilgim yok akşam bakıcaz babamla.Araba tanıdık bi galeride takas düşünüyoruz bakalım.Eğer km düşükse 15000 e alınırmı ?
bence 1,4 alma 1,6 cok ararsın1,6 kullanıcısı oldugun ıcın ;)
arkadaşlar benzin pompası ses yapmaya başladı. arabam LPG li. sizce bi röle taktırıp araba gaz'a geçince benzin pompasını devre dışımı bırakalım. yoksa pompayımı değiştireyim. LPG firmalarının nerdeyse hepsi röle takılmasına karşı. ayrıca benzin filtresini yeni değiştirmiştim fakat daha sonra benzin kırmızı ışıktayken bisüre kullandım filtreden olabilirmi.
lpg arızalanırsa uzun yolda benzın lazım olabılır bence ıptal etme degıştır benzın pompasını ama kırmızıdan gıttıysen benzın fılıtresını baktır derım gene şişimış olabılır fılıtre deponun dıpı pıslıyse;)

teşekkürler burak. önce filtreye bakayım, değiştirince ses yapmaya devam ederse pompayı değiştirmek en mantıklısı.

teşekkürler burak. önce filtreye bakayım, değiştirince ses yapmaya devam ederse pompayı değiştirmek en mantıklısı.
mustafa abı gecen hafta tuv gırcem muayneye araba bırşey yok hersey muaf hersey hazır lpg teklemeye basladı bırden aldım benzıne duzeldı muayneden öyle gectım lpg cıye arakadaşa göturdum 1 enjöktör bozulmuş bunun uzun yolda yaptıgını dusunurdek benzın pompasının ıptal etmek hata olur dıye dusunuyorum degıstermek mantıklı olur

valla emre moralim çok bozuk. 3.5 senedir bu arabayı kullanıyorum şeytan kulagına bi kontak sıkışmışdı onun dışında hiç sorun yaşamamıştım. 3.5 senedir 1 kere polis durdurmuştu, cumartesi arabaya film yaptırdım gerçekden çok süper oldu şimdiye kadar neden yaptırmadım derken pazartesi polis çevirdi ve film leri sök dedi. Allahdan bacanak polis izine geldi o yanımdaydı şimdilik kurtardım. arabaya nazarım değdi şimdide pompa arızalandı. burda sordum 210 TL dediler, opelparcacı diye internet sitesinden baktım 82 tl kararsız kaldım ikiside BOSCH marka filtreyi değiştirince düzelmese alacaz artık

valla emre moralim çok bozuk. 3.5 senedir bu arabayı kullanıyorum şeytan kulagına bi kontak sıkışmışdı onun dışında hiç sorun yaşamamıştım. 3.5 senedir 1 kere polis durdurmuştu, cumartesi arabaya film yaptırdım gerçekden çok süper oldu şimdiye kadar neden yaptırmadım derken pazartesi polis çevirdi ve film leri sök dedi. Allahdan bacanak polis izine geldi o yanımdaydı şimdilik kurtardım. arabaya nazarım değdi şimdide pompa arızalandı. burda sordum 210 TL dediler, opelparcacı diye internet sitesinden baktım 82 tl kararsız kaldım ikiside BOSCH marka filtreyi değiştirince düzelmese alacaz artık
napcan mustafa abı allah baska buyuk dert vermesın 82 tl bırsey degılmış ya gene uygun alırsın bır tane ılerde degıstırırsın abı an garantısı ;)

selam arkadaşlar bende astra g aldım 2003 yeni katıldım aranıza.öğrenecek çok şey var.aracımı bakıma sokturcam temmuz ortasında.trigeri deiştircem bide komple bakım ne kadar patlar bana.indirimi falan olmuyormu bu opel servislerinin?öğreneceğim çok şey var bu sitede sayenizde.hoşçakalın.yaw bu yazdığım yazıyı hemen bulmanın bi yolu yokmu.dünkü yazdığım yazıyı zor buldum :)

aramıza hoşgeldın keyıflı forumlar aracında hayırlı olsun onur
tırıger orjınal set 125 tl
devır daım 125 tl markası graf
35 tl bujı gm cıft ttırnak
10 tl hava fıltersı
10 tl polen
10 tl yag
10 tl benzın fılıtresı
55 tl costrol magneteck 10 40 w
gergı bılyasi saglam degılse 125 tll takımı kayış dahıl tabı ses yapıyorsa arac kalkışta
aklıma gelen bunlar :)

selam beyler.

ön ek için tavsiye bekliyorum.

siyah mı yapalım beyaz mı karar veremedik.

yorumları alalım?

Geri