Astra G Sahipleri Buraya

arkadaşlar bende astra g leri çok seviyorum ve bir aydır almak için araştırıyorum malasef bakımsızı çok piyasada heh buldum dediğimede dehşete düşüren fiyatlar istiyolar..astra g nin kronik denen bi sorunu varmı yag yaktıgı söylenmıs bazı forumlarda..ayrıca 2000-2001 düz vites cd yada comfort yada 2003-2004 1.4 Club ı olup satmayı düşünen varsa ben talibim

arkadaşlar bende astra g leri çok seviyorum ve bir aydır almak için araştırıyorum malasef bakımsızı çok piyasada heh buldum dediğimede dehşete düşüren fiyatlar istiyolar..astra g nin kronik denen bi sorunu varmı yag yaktıgı söylenmıs bazı forumlarda..ayrıca 2000-2001 düz vites cd yada comfort yada 2003-2004 1.4 Club ı olup satmayı düşünen varsa ben talibim
hoşgeldınız kendınızı uye arsıvınde tanıtınız forum kurallı :)
ınsallah gönlunuzce olur:)

selamlar cümleten...

arkadaşlar herhangi bir kapı tam kapanmadığı zaman yanan uyarı ışığı göstergede tam olarak nerede yanıyor yada yanıyor mu??? bende tık yok da :(

selamlar cümleten...

arkadaşlar herhangi bir kapı tam kapanmadığı zaman yanan uyarı ışığı göstergede tam olarak nerede yanıyor yada yanıyor mu??? bende tık yok da :(

benim araç tada yok uyarı belki yeni modellerde varsa bilmiyorum.1997 tipo mda vardı ışıklı uyarı :)

g kasada yok uyarı işigi sen onu bırak emnıyet kemer lambasının ampulunu bıle koymamiş fabrıka :D

Napacaksınız uyarı ışığını bakın adamlar mis gibi motor yapmış 2.0 typer tokatlıyolar asstra g ler muhahaa:D:D:Dşaka bir yana harbiden yoktu lan astra g lerde öyle ışıklar:D

Geri