Astra G Sahipleri Buraya

hayırlısı olsun recep ben ılk bakışta önlıpı boyattın sandım meger ırmsher eki sıyaha boyatmişsın hıc anlaşılmıyor ek var yok bence beyaza boyatmalısın en acılınden :)

zaten daha takmadım.

üzerindeki siyah da astar gibi bişey.

bakayım dedim nasıl durcaz.aslında siyah da hoşuma gitmedideğil ama beyaz da daha belli olur.

Recepcim ben eki hic begenmedim dogrusu,emanet gibi durcakmis gibime geliyor siyah ya da beyaz renk ile kisaca astra g ye lip yakistiramiyrm ama madem almisin lipi beyaz olsun.

Son düzenleme:
aramıza hoşgeldın keyıflı forumlar aracında hayırlı olsun onur
tırıger orjınal set 125 tl
devır daım 125 tl markası graf
35 tl bujı gm cıft ttırnak
10 tl hava fıltersı
10 tl polen
10 tl yag
10 tl benzın fılıtresı
55 tl costrol magneteck 10 40 w
gergı bılyasi saglam degılse 125 tll takımı kayış dahıl tabı ses yapıyorsa arac kalkışta
aklıma gelen bunlar :)

teşekkür ederim burak.çok saol fiyat vermişsin ama ben de araştırdım biraz internetten falan.fiyatlar daha fazla senin verdiğin fiyatlar yan sanayi demi?servisi aradım triger 200 civarı dedi 90 da işçilik.toplam 300 bulur dedi.bakım içinde yaklaşık 250 gider dedi.600 civarı dedi ama tam bilmiyorum.
uzun oldu ama trigeri kesinlikle serviste değiştircem ama diğerleri; bütün filtreler, motor yağı vs.çok tutarsa sanayide değiştirsem olurmu sanayide de orjinal parça olmuyormuş pek.ne yapayım arkadaşlar...

tıriger orjınal bana olur fıyatı ıdı parcacıda hatta forumda ömur abıye aldık ondan bılıyorum ;)
recep beyaz olursa ıyı olur bır de saga sola gırerken aracın önu artık capraz gırersın cunku öne dogru cıkık oldugundan surtme ıhtımalı cok tucrubeye sabıt ben cok kırdım ön eki :D

Geri