Astra G Sahipleri Buraya

çıkan buji de aynısıydı.parçacı direk onu verince bende bilmediğimden direk aldım ama diğer bakıma bende GM alırım artık.ama bi sıkıntı yok yani tuhaf çalışma falan yok gayet sağlıklı bir şekilde alıyor marşı.
hemen yapmıyor zaten problem oo anladımkı bujıde gm gm dır 4 tırnaklı gm alcam sordum tanesı 15 tl lpg de bujı secmek sıkıntılı bohsc almam lpg uyumsuzluk yapıyor gıbı

fiyat olarak da hemenhemen aynı.peki onu takınca sıkıntının çözüleceğine eminmisin ? bobinden olmasın ?

fiyat olarak da hemenhemen aynı.peki onu takınca sıkıntının çözüleceğine eminmisin ? bobinden olmasın ?
bobındede var 1 gözde problem var gıbıydı voltaj duşuk cıkatrtıyordu ama lpg arabalarda bujı cok önemlı denıldı 4 tırnaklı gm bujı ateşleme bobını degıstırcem

bunlar bakım zamanında mı değişecek ? %90 sorunun çözüleceğini düşünüyorum.
para elıme gecınce degıstırcem + hem yakıt arttı hemde performans duştu benzındede cekış alamıyorum egr valfı ve oksıjen sensoru yenı zaten bogaz temız bırtek bujı ıle ateşeleme bobın kaldı 2 vıtese koydunmu rolentıde sallama yapıyor lpg de bu demek ateşleme bobını hakkı rahmetıne kavuşuyor demek :D

orası oylede kardesım haftaya cuma iş son ucretsız ızın 3 hafta cıkıyoruz ramazan malum :)

biz napalım hacı ? :)ücretsizi geç üzerine para versemde vermezler valla izni.sıcakta artık bayılmazsak iyi.Allah sabrını verir inş.

Hayırlısı olsun kardeşim.Bi terslik varsa düzelr umarım.Allah cemil cümlemizin yardımcısı olsun.

Geri