Astra G Sahipleri Buraya

değişiklik yok bea burak aynı giremiyorum artık nete çok fazla girsemde fazla durmuyorum yaz geldi dışarı attık kendimizi hadi hayırlısı olsun ben artık ağır bakım yaptırmam yağ değişimi filtre değişimi tamamdır :)

ıyı pazarlar denız mıkropden kaptım 3 gundur ugrastım cok sukur ıyıyımya derıde kaşıntı ve batma oluyodu 2gece once acıle gıttım ıgneyle gecıştırdıler krem aldım eczaneden surdum 2 gundur rahat ettım kendınıze dıkkat edın denızlerde mıkrop yuvası olmuş :(

çok geçmiş olsun kardeşim...

bu arada 10.000 lik bakımı neredeyse 100 liraya hallettim.

yağ (mobil 10-40),yağfiltresi,hava,polen,benzin filtreleri,ve bujiler (bosch) 90 lira , 20 de işçilik verdim.

özel servis (serçal ve opel garaj) 175 fiyat verdi aynı ürünlerle.yetkili servisi düşünemiyorum bile.saygılar...

çok geçmiş olsun kardeşim...

bu arada 10.000 lik bakımı neredeyse 100 liraya hallettim.

yağ (mobil 10-40),yağfiltresi,hava,polen,benzin filtreleri,ve bujiler (bosch) 90 lira , 20 de işçilik verdim.

özel servis (serçal ve opel garaj) 175 fiyat verdi aynı ürünlerle.yetkili servisi düşünemiyorum bile.saygılar...
sagol serkan boshcs bujı 2 tırnaklı urudım mu ben ondan memnun kalmadım marş basarken bıle tuaf calısıyor sankı + performansı ıyı degıl bence 4 tırnaklı opel gm bujıye dönucem ateşleme bobınıde degıstırcem

çıkan buji de aynısıydı.parçacı direk onu verince bende bilmediğimden direk aldım ama diğer bakıma bende GM alırım artık.ama bi sıkıntı yok yani tuhaf çalışma falan yok gayet sağlıklı bir şekilde alıyor marşı.

Geri