Astra G Sahipleri Buraya

burak ırmsher stop veya sonar stop olabılır ledlı stop cok pachı gıbı duruyor arabanın ustunde sonar ledsız stop guzel durur + fk angel ayes 6000k xzenon ırmsher panjur oldumu ılk etpata tadından yenmez :D

Aynen abi bend onu düşünüyorum sonar stoplarda hoş duruyor beyaz bide araba off :D

tecrubeye sabıtt cok oynadım sonar taktım dogru yolu ırmsher stop takarak bulucam :D

slmlar beyler geçen arabayı bakıma verdim triger set değişti balatalara falan baktılar ezik biyer vardı orayı çekip boyadılar sol çamurluğu 535 tl ye çıktı araç aldıktan sonra ankaraya gittim çok iyi olmuştu bastıkça gidiyo tık yok hatta ankaraya kadar 160 ın altına düşmedim 180 190 gittim genelde 200 ü gördüm biyerde tık yok araçda çok güzel olmuş ama triger kayışının yanındaki dinamo kayışı biyere sürtüyomuş ses geliyodu dün götürdüm onu düzelttiler sorun yok artık canavar gibi :) irmcsher panjur istiyorumda çok para şimdi ona para veremiyorum bende :)

H.g Samet abi görüşmeyeli baya değişiklik var gibi gözüküyor hayırlı olsun abi Allah kaza bela vermesin bende 75.000 sokucam bakıma az kaldı :D

Geri