Astra G Sahipleri Buraya

kimi taktırıyor kimi taktırmıyor twinport'a sıkıntılı diyorlar vs vs bir sürü laf var ortada.Benzinde 50tl ye 220 km filan gidiyorum buda bana yetiyor açıkçası.Sen benzinde bitir işi serkan.Haberleri bekliyoruz

arkadaşın istediği renk yokmuş heralde 10 gün içinde ispanya dan gelecekmiş arabalar ispanya ne alakaysa?

arefe gün falan veririz heralde ayarı.ama adım gibi eminim kıyamayacak arabaya ve ben götürücem gibi geliyo ama bakalım.

her türlü fikire açığım :D

Muhabbet çok sağlam Gökay abi benim arabada var tüp Twinport bi Sorun yaşamıyorum bu aralar biraz devir düştü ondan bi problem var onuda ayarladım kendim canavar gibi :D
Serkan abi karşındaki araba 1.3 senin 1.6 ondaki o 'T' harfi var sadece burak abinin dediği gibi kalkışta geçebilir ama ileride Fıs yani 1.3 motor sonucunda 1.6 sendeki bide benzinde kalk bence tüple benzin arasında kalkışta çok fark var tüpte ben bazen heycandan yığdırıyorum arabayı ama benzin diyorum :D

Vala abicim tüp taktırmayı pek istemiyorum dediğim gibi 50tlye 200-220 arası gidiyorum şehir içinde tüpte ne kadar bilmiyorum açıkçası.

Dun akşam lambalarda 3 araba kalktik focus dizeldi yarim boy atti bana solumdaydi sagimda kini hatirlayamiyorum bile 3 attim gectim oangaz bitti uyuz oldum

evet kesinlikle benzinde kalkıcam.vakumlu lastiklerimi taktırdım geçen gün unun da patinaj yapmaması açısından iyi olacağını düşünüyorum.yazlık lastiklerim (kumho) çok kayıyodu.

muhakkak madalya takmayacak kimse burağım ama biri gelipte sadece test sürüşü yapıp çok fena araba abi yerim valla yutarım seni dese heralde karşılıksız bırakamazdım.tokatlayacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum :D

yardımlarınıza ve tecrübelerinize açığım.

Geri