Astra G Sahipleri Buraya

evet kesinlikle benzinde kalkıcam.vakumlu lastiklerimi taktırdım geçen gün unun da patinaj yapmaması açısından iyi olacağını düşünüyorum.yazlık lastiklerim (kumho) çok kayıyodu.

muhakkak madalya takmayacak kimse burağım ama biri gelipte sadece test sürüşü yapıp çok fena araba abi yerim valla yutarım seni dese heralde karşılıksız bırakamazdım.tokatlayacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum :D

yardımlarınıza ve tecrübelerinize açığım.
sonucta eskı 10 senelık makına bızı senı benı yese ne olcak arabama zarar verdıkten sonra kıymetı yok kardesım gecmısım ne olcak :D
ılla yıyecegım dıyosan cık otobana ver ayarı gazlı öfkelı :D:D

var kanka gazın babası pırınce onun oglu romano full ıstem sıralı 150 hp kadar takılabılıyor araclara 150 hp sonra enjoktör buyuyor baya bı acıklayıcı anlattım :D
yedek parcası cok pahalı :)

Valla öle oldu aydınlanma çağına girdim bi anda :) Km ne kadar yakıo onu söle sen :D

İyimiş ben klimayı en son ne zaman açtım hatırlamıyorum :D 50tlye 200-220km gidiom bende benzinde :)

benım ateşleme bobınde problem var onu degıscem yakıt yakışı duzene gırcek ınsallah
ulan bızım bu alarm calıyomuuş benım haberım yok bende dıyom kımın alarmmı ya ayar cektım gecen reset atmışştım ayarı kacmıştı neyse ayarladım mahalle ayaga kalktı yagını suyunu tamamladım nazara geldık gene ya :D
gıdıyom bu akşam dugune cok soguk mokoko dışarıya atarım kendımı nasıl gece olcak :(

Geri