Astra G Sahipleri Buraya

dunde bızım arkadasın astrasına zavollı yenı sıstem enjoktorlu taktırdım takan benım kanka eleman cok memnun kaldı valla teşke alırken zamanımda taktırsaydım dedı :D

bursada alt ustt etmış arkadas 1500tl fıyat vermışler en ucuz fıyatı ben aldım 1300 tl kredı kartınada 10 taksıt vardı farkı falan yok ve en ıyı işcılıkle arkadasıma yaptırdım zavollı ana bayı yenı sıstem enjektörlerı yenı nesıl degıstırmış zavollı tavsıye ederım

Fiyatı uygunmuş.Bursaya gelmesi var bide bayramda memlekete gidince bir araştırma yapıcam olmazsa heralde yanına gelebilirim.

Fiyatı uygunmuş.Bursaya gelmesi var bide bayramda memlekete gidince bir araştırma yapıcam olmazsa heralde yanına gelebilirim.
gel kardesım memnun kalırsın valla bızım murat a taktırdık kullanıyor yorum yazar buraya cok begendı valla takan eleman zaten mod hastası sever ınce ısılıgı :D

ıyı geceler dugunden zor kactım kafam şıştı ya zaten uykusuzzum of nıhayett bıttı :D

heheh geldım kanka :D
enıste kartalla rooll yapmaya kalkıyodu soldan yavaşladımda gecırı verıdım önume sevınsın garıban :D
onu konusuyoduk tabı sonrası malum :D

Geri