Astra G Sahipleri Buraya

hoşgeldın hakan hayırlı olsun kazasız belasız kullan

vay arkadas ya bugun sanayıye korgo verdım gelırken arkadaslara ugradım dedım lastıklere baktırıyım araba saga sola cekıyor otosansıtte lastıkcıde kontrol ettırdım havalar duşuk nıtro bastırdım sol ön tekere 20 ps sag ön teker 19 ps duşmus arka larda 25 sol sag 22 duşmuş dedım aga bak cıvımı olmasın bukadar nıye dusurkı dedım dedı havalar soguyunca bırden lastık basınc degerlerı duşer dedı nıtrojen gazı anı tepkıme verıyomuş havalar sıceklık bırden dusunce dedı bıde evın altında betonda dura dura zamanla ıner bende hafta sonları bınıyorum genellde dedım baktı lastıklere bırsey yok dedı lastıklerın 5 senelık olmuş degıstır nerde para neyse hallettım araba sago sola gıtmıyor şukur:D
arka elfrenı garıp arabael frenı cekınce kasıyor du ayarsızde onada bızım muşhur gazcının arkadasına göturdum sabah 9 da bı gırdım sımdı ısım bıttı elfren halatı takılı kalıyomuş komple eksoz sıstemı sokuldu halat degıstırdık frenler yenıden ayarlandı denemeye cıktık bıttı 60 lıra elfren halatı 50 lıra işcılık neyse 100 anlaştık cocgun ışclılıgı hosuma gıttı bıde bızım mahallede oturuyor bılen bılır borda yapılı honda cıvıc vardı neyse eve gıttım bı baktım kampnalardan duman gelıyor demıstı bana sıkı yaptım ayarlarını alışşsın 3,4 gun sonra getır ayar cekıyım 3,4 gun kalmadan gene 20 dk dukkana gıttım ayarladı denedık duzeldı sımdı elfrenı canavar gıbı oldu bıdaha 1 hafta sonra kontrole gıtcem arka kampanalar kadar kötu bırsey yok buna yaptıgım masrafla dısk yapardım eleman duzelcek kafan rahat olsun dedı komşuyuz hallederız can sıkma neyse duzeldı sımdılık ıyı bugun gene cebımızden para cıktı ama ışte bunu anladım frencı ısın varsa frencıye gıtcen bu bır gercek :D

Bir girmişin pir girmişin maşallah :) iyiki para yokmuş para olsa komple sökerdin aracı heralde :D

iyi akşamlar abilerim nasılsınız ya muhabbet koyu :D
Gazlı ve öfkeli diyorsunuz he süper ya :D
Zavoli lpg bilmiyorum abi benim tanıdıklarımın hiç biri memnun değil bende BRC var ben memnunum ama zaten marka olarak BRC Tartarin diyorlar başka bişey demiyorlar bilmiyorum yani :D
Arabayı satıcağım arkadaştan ses çıkmadı elimde kaldı yine heralde opel beklicem 1 hafta daha sora devam modlayama :D
Burak abi benim gittiğim mersedes servisinden bir turbolar çıkarıyorum içim gidiyor ya diyorum alıyım şurdan gömeyim arabayada olmuyo be abi ağlıcam vallaha :'(
Sen nasılsın Gökay abim :D

Terörist değiliz memur bey bizde bu vatanın evlatlarıyız görüntümüz
farklı olabi...
lir, jantlarımız büyük lastiklerimiz ince olabilir, yere
değecek gibi durabiliriz, ara sıra tamponu sürtsekte çukurlara dikkat
ederiz. Camlarımız siyah egzozumuz baca gibi olabilir motorumuz ciğerli
filtremiz temiz durabilir kornamız havalı müziğimiz baslı... olabilir
geçtiğimiz yerleri sallayabiliriz ama şunu unutma biz bu vatanın
evlatlarıyız vergimizi verir hatalıysak cezamızı çekeriz her şeyden
önemlisi tertemiz bir kalbe sahibiz...

İyidir abicim nolsun uğraş dur :) Benzinim bitiyor ıkınıyorum şu aralar :D 50tl 230km yaptı daha gideri var :D

Geri