Astra G Sahipleri Buraya

aracı boşa atıp macera aramayin bence ;)

kafan rahat olmasını ıstıyosan başka ustaya gösterebılısın

buyuk ıhtımalle baskı balatayı degişmislerdır daha ônce 2 baskı balatada bır debrıaj bılyası degïsıyolar ustalar en saglıklısı baskı ve bılyayı aynı anda degısmek prensıplı calışan ustalar öyle tavsıye ederler

arkadaşlar varsa astra g' ye olabilecek 1 takım jant cd/twinport/elegance jantı yada orj.sac jant takımı arıyorum elinde olan varmı?

arkadaşlar varsa astra g' ye olabilecek 1 takım jant cd/twinport/elegance jantı yada orj.sac jant takımı arıyorum elinde olan varmı?
sanayıde lastıkcı arkadas da var gelecek demıştı arkadaslarına soyle temız cıkma dıyodu bı sorıyım ona ;)

bende var bende jant degıstırmek ıstıyorum ama nasıl yapabılırız? bana alternatıf jant gosterebılırmısın?

bende var bende jant degıstırmek ıstıyorum ama nasıl yapabılırız? bana alternatıf jant gosterebılırmısın?

alternatif jant derken ben kendim için jant bulamadım ama param olsa vw scirocco' nun jantlarının(interlagos 16') 4*100 olanını bulmuştum onları alırdım yada mangels winner 5 bakmıştım ama beni aştı onun için şimdillik orj jant çıkma arıyorum

Geri