hayirli hafta sonları beyler mantzel satıldı alana hayırlı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoşgeldın kardesım hayırli olsun senı uzmek ıstemem ama lpg şamandırası tam dolumda yanıltabılıyor bazen guvenlık sevıyesi gelnce atıyor pompa tabancası bazende guvenlık sınırı aşabılıyor lpg şamandırası gec atarsa bıraz daha fazla alıyor arabayı salla lpg tankı bıraz daha fazla alır arabanın km de 130 krs yakması zorSelam arkadaşlar,
2000 model astra g 1.4 gl aldım aranıza katıldım,
yakıt tüketimi çok iyi.
Depoyu PO'dan fulledim, deneme için 95 km uzun yol yaptım, aynı yerden aynı pompadan tekrar fulledim 12 TL gaz aldı. LPG 2,4 TL, km ye 130 yakıyor ya, bugüne kadar neden almadım ben bunu.
lpg şamandırası eger hafıf bozuksa benım gıbı uzun yolda basıma geldı bı yerde fulledım 105 aldı baska bı yerde fulledım 115 aldı lpg pompası tabancanın basıncla alakası olan bırsey tam şamandıra bazen lpg tabancasını atrıamıyor zorlayınca 5 veya 10 tl fazla alıyor kardesım araban az yakar ama 130 krs yakmaz emın ol 180 aşagı zor gıbıhoşbulduk,
biraz daha deneme yapacağım bakalım, banada tuhaf geldi ama aracı hiç zorlamadım testte, 90 ı geçmedim, yine sonuçları paylaşırım burada. önceki araç toyota idi, alışmışız toyota az yakar diye, bunlarda az yakıyor belli.