astra G xenon montajı

Sağol dostum.Sultanbeylideyim.Bu cumartesi orjinal duy alayım üzerindekileri kullanmayayım.Saklayayım.Elimdeki xenonu taktırmaya çalışayım.Olmazsa senin sipariş ettiğine bakarız.İyi akşamlar...

e5 in üst taraflarını çok iyi bilmiyorum. ama sanırım yine kartal sanayiye geliceksin.
en başından elinde xenın kit olduğunu ima etmişsin ama tam anlamadım ben o kısmı..
elinde kit olduğuna göre senin için en mantıklısı duy alıp diplerini kesmek..
alta doğru kesmeye gerek yok, direk far içinde kalan kısımdan arkaya doğru dümdüz delmen yeterli bence.
xenon ampülün kablosunu içinden geçirip daha sonra yerine taktın mı tamamdır... toz veya su almaz orjinal gibi olur, en güzeli de istediğinde tekrar orjinale dönmek çok kolay olur. yolda ampül patlarsa mesela, yada aşırı yağmurda kalırda önünü göremez hale gelirsen çıkartır bagajdan takarsın eskileri olur biter..
kolay gelsin.

evet sonunda çok zahmetli de olsa bu akşam bitti xenon montaj işi...
şayet elinizden az da olsa bu işler gelmiyorsa kesinlikle kalkışmayın bu maceraya... :)
aslında forum geleneği olarak yapılan işin adım adım fotolarını çekip eklemem gerekirdi ama bir heyecanla saldırdığım için aklıma gelmedi yarın gündüz bitmiş halinin fotolarını çekerim ama imageshack açılmıyor, nasıl yüklerim bilmem. duvarda ve yolda yansımasını çektim ama ekleyemiyorum. mercekli gibi olmadı tabi ki ama düşündüğüm gibi çok toplu yansıtıyor ışığı.

Xenon Ahhhhh

Arkadaşlar Xenon taktırmak sabır isteyen iş astra g kullanıcısıyım bende izmir den herkes bu işi yapmak için kolları sıvamış fakat nasıl sonuç verecek nasıl olur diye kimse düşünmüyor ben taktırdığım kit in aparatını önceden keşfedemedim silikon ile ampulleri yuvaya sabitlemesinlermi üstüne üstelik ön tampon tamamen sökülmesin mi farlar yerinden çıkmıyor ya neyse hepsi oldu bitti aklıma sonra geldi ampul kazara yansa arızalansa ne olacak yandım aparatını bulamayınca orjinal ampul setinin aparatını keserek conra görevi görecek şekilde kestim içini oydum ve istediğin zaman değiştirebiliyorsun aksi halde orjinal aparat bulmak neredeyse imkansız üreticelerin buna acil çözüm bulması lazım ilgilenen arkadaşlara bu kötü anım yol gösterici olur inşallah.

ben yaptım işte de sen geç kaldın uyarmak için hocam be.. :)
keşke daha önce üye olup anılarını paylaşsaydın bizimle...
1 ay kadar oldu hiç bir profesyonel yardım almadan kendim yaptım... )

hep söylerım en güzeli aldığınız xenon a göre h1 h7 ..... nasıl bir ampulse artık ona gör bir mercek montajı yapmak en güzelidir kendımızı düşündüğümüz kadar karşıdan gelen aracıda düşünmek gerekır içinde çocukta olabılır allah korusun dıyorum xenon takıyorsanız merceğinizi takın

içinde plastik bi aparat çıkıyo onla yapıştırılıyor fara hiç duyu kesmeden parçalamadan en mantıklısı bu

Geri