Astra G ye hangi angel far FK-Sonar-Junyan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozkan38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bozkan38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arabaya angel far almayı düşünüyorum forumdan birkaç arkadaşla görüştüm junyanı tavsiye etmediler.Bende sonar ve fk arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ve en uygun nereden bulabilirim. Gittigidiyor ve sahibinden de baya ilan var.oralardan tavsiye edeceğiniz satıcı varmı veya alternatif olarak nereden bulabilirim?
Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.

bence fk bi bakmanı tavsiye ederim banada hep fkyı önerdiler

bugün aksaraydaydım,
http://www.sahibinden.com/opel_astra_g_98_siyah_angel_eyes_far-26WQQaXQQ19295051WQQpXQQdisplayitem
fk orjinalin aynısı olduğundan fk almak istiyorum.
280 lira dedi fiyatına, bir de vidasız orjinal geçme kolçak siyah renk içi komple siyah deri olduğundan güzel bir tamamlayıcı olacak toplam 350 liraya pazarlığımı yaptım... esat tan haber bekliyorum bakalım, o da bir türlü kopamadı farlarından :) vedalaşsa da ben de ya aksaray a yada yada ona yatırsam parayı da merceklensem artık...
bence fk modelinden ötürü tercih sebebi olmalı. ama merceklerini karşılaştıramam tecrübem yok, bende herkes gibi o markalar arasında en iyisinin fk depo olduğunu biliyorum... bir detay depo tr ye almanya dan gelmiyor mercekli olanlar, tr ye depo marka far getiren iki distribütörle de konuştum ve mercekli getirmediklerini söyledi, satan kişiye de sordum taiwan dan geliyor dedi, dürüst adammış satmak için yalan söylemedi... özetle ben fk derim...

FK derim başka bişey demem bende sonar var çok pişmanım aldığıma keşke fk alsaydım

ben de fk derim.kullandığım bir fardı.

şu an mercek kalitesi nasıldır bilemem ama görüntü güzel.
eskiden far camında orhun kitabeleri gibi yazılar vardı.
şimdi kaldırmışlardır umarım.
bir de uzun fara far şapkası koymuşlar.uzun ve sellektör pek belli olmayabilir.

bugün aksaraydaydım,
http://www.sahibinden.com/opel_astra_g_98_siyah_angel_eyes_far-26WQQaXQQ19295051WQQpXQQdisplayitem
fk orjinalin aynısı olduğundan fk almak istiyorum.
280 lira dedi fiyatına, bir de vidasız orjinal geçme kolçak siyah renk içi komple siyah deri olduğundan güzel bir tamamlayıcı olacak toplam 350 liraya pazarlığımı yaptım... esat tan haber bekliyorum bakalım, o da bir türlü kopamadı farlarından :) vedalaşsa da ben de ya aksaray a yada yada ona yatırsam parayı da merceklensem artık...
bence fk modelinden ötürü tercih sebebi olmalı. ama merceklerini karşılaştıramam tecrübem yok, bende herkes gibi o markalar arasında en iyisinin fk depo olduğunu biliyorum... bir detay depo tr ye almanya dan gelmiyor mercekli olanlar, tr ye depo marka far getiren iki distribütörle de konuştum ve mercekli getirmediklerini söyledi, satan kişiye de sordum taiwan dan geliyor dedi, dürüst adammış satmak için yalan söylemedi... özetle ben fk derim...
aksarayda neresi aceba bu linkteki adamlarmi satiyor?ben trabzondayim ordan nasil alabilirim fari.siz alirsaniz banada bilgi verirseniz cok sevinirim.

linktekilerin yerini bulamadım rastgele girdiğim dükkanlardan biri.
yarın gün içinde esat tan haber çıkmazsa 5te iş çıkışı gidicem.
sorarım bakalım aynı fiyattan verirler muhtemelen. ama nakit fiyatı bu kart çektirirsen mutlaka fark koyarlar. farlara 280 yaparım dedi. kolçakta alıcam dedim o da 75 olur dedi ikisini düz yap 350 ye alıyım dedim kolçaktan da 5 lira indirdi... ikisi de istediğim parçalardı.

linktekilerin yerini bulamadım rastgele girdiğim dükkanlardan biri.
yarın gün içinde esat tan haber çıkmazsa 5te iş çıkışı gidicem.
sorarım bakalım aynı fiyattan verirler muhtemelen. ama nakit fiyatı bu kart çektirirsen mutlaka fark koyarlar. farlara 280 yaparım dedi. kolçakta alıcam dedim o da 75 olur dedi ikisini düz yap 350 ye alıyım dedim kolçaktan da 5 lira indirdi... ikisi de istediğim parçalardı.
ben sadece far düsünüyorum.siz ordan alir ve memnun kalirsaniz dükkan telini banada verirsiniz bende ordan alabilirim.yada bi tanidiga aldiririm artik.eger orjinal fk ise fiyat baya güzel.

yukarıda da yazdım bunlar alman üretimi değil,
zaten tr de kişisel getirilenler hariç orjinal alman malı mercekli fk depo yok
taiwan dedi yanlış hatırlamıyorsam üretim yerine...
ama alman üretimi olmadığı kesin.

benim farlar yarın çıkıyor. hem farlar hem de full metal panjur fk. ama benim farlar alman malı ve mercekleri valeo. bu arada satacağım diye demiyorum fk dan şaşmayın hatta bulabilirseniz eski fk farlardan bulun. alman malı cidden çok farklı. malzeme kalitesinin dışında görünüm olarak da fk her zaman en iyisi. sonar ve junjan bildiğin çin malı. ve florasan gibi angellardan hiç haz etmedim. fk nın angelları hem sarı yanar hemde kısık bakar ve büyüktür halkaları. sonar ve junyanda ise hem küçük hem beyaz hem de tam yuvarlak halkalar vardır.

aslında aydınlatmanın kötü olmasının nedenlerinden biri de sonar ve junjanda hem küçük hem de ucuz plastik mercek kullanılması. ama fk da mercekler hem büyüktür hem de valeo nun merceklerine uygundur. yani valeo merceksiz alırsanız kesinlikle merceklerini değiştirin derim. ki bu durumda xenon far a bile ihtiyac duymazsınız. hatta xenon u takmayın bile derim.

Geri