Astra G ye hangi angel far FK-Sonar-Junyan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozkan38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim farlar yarın çıkıyor. hem farlar hem de full metal panjur fk. ama benim farlar alman malı ve mercekleri valeo. bu arada satacağım diye demiyorum fk dan şaşmayın hatta bulabilirseniz eski fk farlardan bulun. alman malı cidden çok farklı. malzeme kalitesinin dışında görünüm olarak da fk her zaman en iyisi. sonar ve junjan bildiğin çin malı. ve florasan gibi angellardan hiç haz etmedim. fk nın angelları hem sarı yanar hemde kısık bakar ve büyüktür halkaları. sonar ve junyanda ise hem küçük hem beyaz hem de tam yuvarlak halkalar vardır.

aslında aydınlatmanın kötü olmasının nedenlerinden biri de sonar ve junjanda hem küçük hem de ucuz plastik mercek kullanılması. ama fk da mercekler hem büyüktür hem de valeo nun merceklerine uygundur. yani valeo merceksiz alırsanız kesinlikle merceklerini değiştirin derim. ki bu durumda xenon far a bile ihtiyac duymazsınız. hatta xenon u takmayın bile derim.
farlari satiyormusunuz?durumlari nasil ve fiyat olarak ne düsünüyorsunuz?

Sertan ben de bu konuyu takipteyim. sen al da belki ben de alırım ilerki günlerde...

inşallah bu akşam gidemedim yarında iş çıkışı geç kalmazsam gidicem artık kısmetse alır takar fotoları eklerim.

tamam. her türlü bilgi ve foto desteğini bekliyoruz...

sarı halka istiyodun zaten fk al bence içinede 12000 xenon tevatir olur :)

arkadaşlar hem fk hem beyaz halka olurmu yani sarı halkayı beyaz yapabilirmiyiz :D

yapılır tabi ama takılan angellar ya da neonlar(tercihe göre) ne kadar ömürlü olur o şans meselesi.bence de fk.aydınlatma kabiliyeti daha başarılı sonar ve junyana göre...

sarı halka istiyodun zaten fk al bence içinede 12000 xenon tevatir olur :)
fk alacağım hemşerim ama piyasada fk yok fk diye depo marka satıyorlar.olmadı yazın almanyadan getirteceğim.

Geri