Astra G ye hangi angel far FK-Sonar-Junyan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozkan38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3 sene fk kullandım(2006-2009) dış görüntüsü iyidir(farın üzerindeki 3 satır yazı hariç),uzun farları yok gibidir şapka olması sebebiyle,performans olarak kısalar da şu anda kullanmakta olduğum ledli junjandan çok farklı değil.

FK Depo zaten adı, ben mi yanlış biliyorum.
Benim incelemelerim sonucu anladığım FK alman markası işi araçlara aksesuar üretmek. Depo ise aynı tarz farı yapan başka bir firma.işte fk nın orjinal sitesi hatta türkçe bile yapmış adamlar ama tr ye gönderim kargo fiyatları çok pahalı.birine getirtmek lazım.
buda linki http://www.fk-automotive.de/websale...p1}{md5/618f4f290cd588305866464977f1f3fa/md5}

valla arkadaşlar fk depo mu başka bişey mi bilmiyorum ama ilk farım fk marka idi kocaman kutusu üzerinde fk logoları özenle hazırlnamış kutusu vardı xenonla birlikte öyle muhteşem aydınlatması falan yoktu,sonra onu sattım tekrar bi fk alıyım dedim onun kutusu bildiğimiz karton da üstünde yazı falan yoktu ve depo yazıyordu onunda aydınlatması vasattı sonra sattım sonar aldım sonarın aydınlatması bu iki tane kullandığım fk dan çok daha iyiydi.yani fk nın aydınlatması mükemmeldir lafı hikayedir.

evet kolçağımı ve farlarımı aldım kolçağı oturttum yerine farlar kutusunda bagajda duruyor.
yarın vakit bulup işten kaçabilirsem bi ara taktırıcam bakalım nasılmış mercekleri.
ama şöyle bir baktım almadan ağırlığı epeyce vardı. o kadar hafif değil civic angel larıyla kıyaslayınca daha sağlam hissi veriyor. bakaım nasıl olacak çok merak ediyorum...

bir kere alin tam alin..
morette number uno :)
sag ı arızali ve dıs kaplaması kırık ama duzeltilebilir... isteyen varsa p.m atsın...

foto ornektir.. beyaza boyalıdır..
grnt091xz9.jpg

dışında cam olsa güzel olabilir belki ama böyle çok çıplak görünüyor bana.
şahsen beğenmiyorum bu modelleri hiç.
beğen de vardır illaki. bişey diyemem...

arabada mukemmel duruyo..
hard style mod..;)

x7qgd31124264551jx3.jpg

JuhanAutoym008.jpg

dışında cam olsa güzel olabilir belki ama böyle çok çıplak görünüyor bana.
şahsen beğenmiyorum bu modelleri hiç.
beğen de vardır illaki. bişey diyemem...
bende camsiz begenmiyorum. hocam farlarin ve kolcagin resimlerini bekliyorum.kaca aldin ikisini?

bendede fk var aydınlatması kötü iyi değil uzunları yok gibi xenonsuz zaten hiç kullanma parklardan bile kötü :) xenonla iş görür ama çok iyi performans alamazsın :)

bendede fk var aydınlatması kötü iyi değil uzunları yok gibi xenonsuz zaten hiç kullanma parklardan bile kötü :) xenonla iş görür ama çok iyi performans alamazsın :)
almadan önce herkes en iyisi diyor aldıktan sonra böyle diyor.. :eek:
aldık artık yapacak bişey yok. elektirikçiyi aradım birazdan gelip şirketin önünde değiştirecek bakalım gece ola hayrola.. :) o kadar kötü mü yoksa şimdikinden iyi mi olacak görücez. şu nada normal farda xenon çok dağıtıyor, xenon u ilk taktığımda hoşuma gitmişti ama zamanla rahatsızlık vermişti...

Geri