Astra G ye hangi angel far FK-Sonar-Junyan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozkan38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bir kere alin tam alin..
morette number uno :)
sag ı arızali ve dıs kaplaması kırık ama duzeltilebilir... isteyen varsa p.m atsın...

foto ornektir.. beyaza boyalıdır..
grnt091xz9.jpg

sarper nerden çıktı olm bu :)

montaj tamam,
çok güzel oldu bence
çok beğendim
akşama fotolar eklenecek.

almadan önce herkes en iyisi diyor aldıktan sonra böyle diyor.. :eek:
aldık artık yapacak bişey yok. elektirikçiyi aradım birazdan gelip şirketin önünde değiştirecek bakalım gece ola hayrola.. :) o kadar kötü mü yoksa şimdikinden iyi mi olacak görücez. şu nada normal farda xenon çok dağıtıyor, xenon u ilk taktığımda hoşuma gitmişti ama zamanla rahatsızlık vermişti...
benimde kafam iyice karıştı şimdi.angel alsammı almasammı diye.
Hayırlı olsun güle güle kullan.Resimleri merakla bekliyorum.gündüz ve gece resimleri olursa çok süper olur:)

kardeş ben junyan kullanıyorum çokta memnunum

benimde kafam iyice karıştı şimdi.angel alsammı almasammı diye.
Hayırlı olsun güle güle kullan.Resimleri merakla bekliyorum.gündüz ve gece resimleri olursa çok süper olur:)
+ yorumları da bekliyoruz...

arkadaşlar bu kadar acele etmemin sebebi bu gece bursa ya gidecek olmam ve uzun yolda denemek istememdi. şimdi ben foto falan çekicem bol bol ama ancak pazartesi gelince yüklerim siteye. ama ilk izlenimlerim çok olumlu, süper bir çizgi oluşturuyor öndeki arabanın tamponunda artık binaların çatılarını aydınlatmıyor ve siyah filmli beyaz arabada siyah far çok güzel oldu BENCE, beğenmeyen de çıkacaktır illaki ama ben beğendim. pazartesi fotolarla görüşmek üzere...

arkadaşlar bu kadar acele etmemin sebebi bu gece bursa ya gidecek olmam ve uzun yolda denemek istememdi. şimdi ben foto falan çekicem bol bol ama ancak pazartesi gelince yüklerim siteye. ama ilk izlenimlerim çok olumlu, süper bir çizgi oluşturuyor öndeki arabanın tamponunda artık binaların çatılarını aydınlatmıyor ve siyah filmli beyaz arabada siyah far çok güzel oldu BENCE, beğenmeyen de çıkacaktır illaki ama ben beğendim. pazartesi fotolarla görüşmek üzere...
hayirli yolculuklar Allah kaza bela vermesin.

Sertan_c kardeşim resimleri bekliyoruz :))

canım sıkıldı biraz, bu akşam iş çıkışı tekrar gidebilirim,
uzunlar gerçekten kısalardan daha kısa ve farların sağa sola ayarı çalışmıyor,
onun dışında sıkıntı yok, uzunları da dert etmicem ama işte yaklaşık 20 derece sola dönük ve ayarlanmıyor malesef. aksaray da baysallar tuning diye bir firma, aradım gelin bakalım fabrikasyon bir arıza ise birebir değiştiririz yada düzeltmesi mümkünse düzeltiriz dedi. akşam bir gideyim bakalım ne çıkacak...

canım sıkıldı biraz, bu akşam iş çıkışı tekrar gidebilirim,
uzunlar gerçekten kısalardan daha kısa ve farların sağa sola ayarı çalışmıyor,
onun dışında sıkıntı yok, uzunları da dert etmicem ama işte yaklaşık 20 derece sola dönük ve ayarlanmıyor malesef. aksaray da baysallar tuning diye bir firma, aradım gelin bakalım fabrikasyon bir arıza ise birebir değiştiririz yada düzeltmesi mümkünse düzeltiriz dedi. akşam bir gideyim bakalım ne çıkacak...
işallah düzeltilebilir bir sorundur haberleri bekliyoruz.

Geri