dohc sfi herzaman alınır düşünmeye gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bazı zamanlar çok düşündüm satarsam ne alırım die ama gside aldığım zevki sattıktan sonra alacağım arabada bulurmuyum bilmiyorum gsi çok farklı bir araba bunu anca kullanan bilir bence fazla düşünme artık sende bir gsi sahibi ol
İnş. isteğinize göre bir GSi bulursunuzya nasip ibrahim.şu aralar ililenemiyorum işlerimin dolayısı ile hayırlısı bakalım gönlüme göre bi gsi bulursam alacağım...
Geçen sabah İzmir mustafa kemal sahil bulvarında işe giderken İbrahim in imzadaki body kitli beyz renk ve inanılmaz temiz bir gsi la yanyana geldim.Ama arabada ses seda yok.Kafayı çevirip baktım.35-40 yaşlarında türbanlı bir abla gayet sakin bir şekilde kullanıyordu
Gülümsedim geçtim.
Geçen sabah İzmir mustafa kemal sahil bulvarında işe giderken İbrahim in imzadaki body kitli beyz renk ve inanılmaz temiz bir gsi la yanyana geldim.Ama arabada ses seda yok.Kafayı çevirip baktım.35-40 yaşlarında türbanlı bir abla gayet sakin bir şekilde kullanıyordu
Gülümsedim geçtim.