Kardeşim Ben aldım dün GSİ 1 tanedaha Valla bi türlü vazgeçemedik Şu GSİ sevdasından Allah Gönlüne göre verir inşallah..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırlı olsun sametcimKardeşim Ben aldım dün GSİ 1 tanedaha Valla bi türlü vazgeçemedik Şu GSİ sevdasından Allah Gönlüne göre verir inşallah..
Eyw. Kaşıntı Tuttu Yinehayırlı olsun sametcim
anlıyorum zaten bu sfi kötü birşey aynı şey bende başladı varsa resimlerini görmek isterim tekrar hayırlı olsun !!Eyw. Kaşıntı Tuttu Yine
Saolasın =) Şuan Avatarımdaki ile İmzamdaki resim var elimde daha resimlerini çekmedim Güzel bi temizlikten sonra İnş. Site ile paylaşmayı düşünüorumanlıyorum zaten bu sfi kötü birşey aynı şey bende başladı varsa resimlerini görmek isterim tekrar hayırlı olsun !!
Saolasın =) Şuan Avatarımdaki ile İmzamdaki resim var elimde daha resimlerini çekmedim Güzel bi temizlikten sonra İnş. Site ile paylaşmayı düşünüorum
Ewt abi ben aldım SaolasınCan'ın arabasını sen mi aldın Sametcim?Hayırlı olsun,güzel araç
35 pla değilmi o...bi ara ben bakmıştım..sıkı pazarlık sonucu baya iyi fiyata düştü.ama nasip değilmilş..arac özel yapım oms özel olarak yapmış o yüzden sanruof yok ...güzel araba allah hata kaza vermesinnEwt abi ben aldım Saolasın