Astra gsi alacağim yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayrıca gsi nin tadını başka bir aracta bulmak inanın cok zor...bide benzin fiyatları ucuz olsa cok güzel olcak.ben sattım şimdi aydında millet cirit atıyo meydanı boş bıraktık ama toparlıcaz inşallah

35 pla değilmi o...bi ara ben bakmıştım..sıkı pazarlık sonucu baya iyi fiyata düştü.ama nasip değilmilş..arac özel yapım oms özel olarak yapmış o yüzden sanruof yok ...güzel araba allah hata kaza vermesinn
Teşekkürler. Araç Düzgün Olduktan Sonra Sunroof pek önemli deil ;) İlerleyen Zamanlarda Sorun Oluyor =)

Teşekkürler. Araç Düzgün Olduktan Sonra Sunroof pek önemli deil ;) İlerleyen Zamanlarda Sorun Oluyor =)

gsi lerin sunroof ları manuelmi sametcim...

kimisi manuel kimisi motorlu 95 ve 96 lar hep elektirikli

daha bulamadınmı kafana göre gsi :)

daha bulamadınmı kafana göre gsi :)

sv108659wa4.jpg

bulmammı.abdullahın kırmızı gsi ye gaz kesiyorum ama fiyatta anlaşamadık...ben gaz kestikce o nosluyor:) arayı bulamadık.acelem yok.tok satıcı varda tok alıcımı yok:)

Son düzenleme:
tok alıcı ol daha iyi ;) ve tok satıcıdan al derim sana :)

arkadasım bu gunun sartları ıle bu paraya alabılecegın en guzel arac bu sahın dogan parasına gsi bınıyorsun herkeze gider yapıyorsun

ben apdullahın gsı ı tavsiye ederim çok temiz ve diri duruyor benim aracıda tavsiye ederim ama ben çok para istiyorum 16000 tl gibi kimse bana kızmasın niye bukadar istiyorum diye değişeni olmayan orjinal 130000 de olan bütün aksesuarları tıkır tıkır çalışan ve 94 sonu 95 model olan bir gsı ınız olsa emin olun sizde benim istediğim fiyatı istersiniz sitede bazı arkadaşlar bilir benim aracı ben övmiyim onlar anlatsın ya şimdi yazdıklarıma baktım bayağı övmüşüm aracımı galiba bu araç gerçekten tutku yapıyo :)

Geri