astra gsi efsane 94!!

LAZRAİL61

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar gsi lerin üretimi 98 e kadar var bildiğim kadarıyla.ama 94 gsi en babası malum.acaba 94 gsi lerin dört kapılısı yok mu?olduğunu bilsem inanın ararım temizini bi f kasa fanatiği olarak:rock

4 kapısı yok 2 kapısı var şiddetle tavsiye ederim 94 gsi yı.

gsi ve sfi nedir aceb? :)

94 model astra gsi tek kapı spor model araçtır motoru dohc sfi motordur 150 bg 196 nm tork vardır ekonomik hemde sağlamdır yağını suyunu koy yeter ( ama 94 ün 4 kapılısını ben şahsen duymadım görmedim)

İlker abi malasef yok ama ecotecleri var:( yoksa bende çok araştırdım piyasada ama bulamadım bi tane buldum oda sökmüş SFİ takmış oda ne derece sağlam olur bilinmez:( yoksa kafamda 5 kapı varya:) zaten bizimkilerle yakıt bakımından aman amanlık bi fark yok;) yani düşünüyosan al gitsin abi F kasaları anlatmaya hacet yok zaten kullanıyosun onun daha bi deli motor olduğunu düşün ;) walla ben düşünemiyom:D ama 94 siyah çift kapı alya İlker abi eğer çift kapıya binme durumun varsa al derim abiya;)

cok az sayıda girdi TÜrkiyeye 5 kapı gsi sfi;)

cok az sayıda girdi TÜrkiyeye 5 kapı gsi sfi;)
İşte budur Samet bai saolasın onlarda hiç satılığa çıkarmıyo heralde baktığımda 5kapılı ecotecler çıkıyo karşıma:( oda cezbetmio tabiki o zman araştırmaya devam bakarsın belki 94 F kasamız olur:)

cesaret edin ve alın..kullanıcısı ve servisi olarak şiddetle tavsiye ederim

Geri