Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar gsi lerin üretimi 98 e kadar var bildiğim kadarıyla.ama 94 gsi en babası malum.acaba 94 gsi lerin dört kapılısı yok mu?olduğunu bilsem inanın ararım temizini bi f kasa fanatiği olarak:rock
94 model astra gsi tek kapı spor model araçtır motoru dohc sfi motordur 150 bg 196 nm tork vardır ekonomik hemde sağlamdır yağını suyunu koy yeter ( ama 94 ün 4 kapılısını ben şahsen duymadım görmedim)
İlker abi malasef yok ama ecotecleri var yoksa bende çok araştırdım piyasada ama bulamadım bi tane buldum oda sökmüş SFİ takmış oda ne derece sağlam olur bilinmez yoksa kafamda 5 kapı varya zaten bizimkilerle yakıt bakımından aman amanlık bi fark yok yani düşünüyosan al gitsin abi F kasaları anlatmaya hacet yok zaten kullanıyosun onun daha bi deli motor olduğunu düşün walla ben düşünemiyom ama 94 siyah çift kapı alya İlker abi eğer çift kapıya binme durumun varsa al derim abiya
İşte budur Samet bai saolasın onlarda hiç satılığa çıkarmıyo heralde baktığımda 5kapılı ecotecler çıkıyo karşıma oda cezbetmio tabiki o zman araştırmaya devam bakarsın belki 94 F kasamız olur