astra gsi efsane 94!!

astra gsi ama özellikle 94 model olanı opelin efsaneleşmiş araclarından birisidir kaputundaki hava girisleri 150 beygir gücüyle tamda isminin hakkını veriyordu ama ne olduda 95 modelleri 136 beygire indirdiler anlamamıstım.
bence bu arabaya 5 kapı yakısmazdı zatende beş kapılı cıkarmadılar.

astra gsi ama özellikle 94 model olanı opelin efsaneleşmiş araclarından birisidir kaputundaki hava girisleri 150 beygir gücüyle tamda isminin hakkını veriyordu ama ne olduda 95 modelleri 136 beygire indirdiler anlamamıstım.
bence bu arabaya 5 kapı yakısmazdı zatende beş kapılı cıkarmadılar.
yok abi 95 modellerin 94 body kitlisi var hatta 96nın sonuna kadarda SFİ motor var:) ama 96dan sonra ecotece döndü:o

İlker abi malasef yok ama ecotecleri var:( yoksa bende çok araştırdım piyasada ama bulamadım bi tane buldum oda sökmüş SFİ takmış oda ne derece sağlam olur bilinmez:( yoksa kafamda 5 kapı varya:) zaten bizimkilerle yakıt bakımından aman amanlık bi fark yok;) yani düşünüyosan al gitsin abi F kasaları anlatmaya hacet yok zaten kullanıyosun onun daha bi deli motor olduğunu düşün ;) walla ben düşünemiyom:D ama 94 siyah çift kapı alya İlker abi eğer çift kapıya binme durumun varsa al derim abiya;)
Burak bekar olsam kesin alayım derdim ama arabay binen inen çok olunca pek de kullanışlı olmuyo malesef.ben bide vectra a kasa gt lere ilgim var.

Geri