şaka bi tarafa Engin senin araba felaket gidiyormuş duyduk artık ne var bilmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞO Astra oldukça yüklü ve Ecotec motor..OTODROM'da 10.286 çok çok iyi bir derece sayılmaz! TypeR da veya sürücüsünde bir sıkıntı olduğu ortada..Her 2 araçta standart ve sürücüleri hatasız olsa TypeR pistleri dar eder Astra'ya
ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
kaçtane kalktıysam ben hiç te dar edemedi ama bana nası olacak bu şimdi astradan astraya fark var yavuzum tayyar astrayı maalesef geçemeeezzzzzz geçemiyorda
Standart? Standartta tayyar GSI ın içinden geçer abi..
sana aynen katılıyorum astradan astraya fark var mesela madem o kırmızı astra 190 ps ufuk diye bi kardeşimin arabası bayaada sıkı üstelik eco tech 136 ps den modlanmış makine 190 ps verdiğini biliyorum yapanda bahar otomotiv benlede kalktı ya sonuç ?Arkadaşlar bende bir gsi sfi kullanıcısıyım aracımda kısa şanzuman var ve draglara katılan arkadaşımın typer'la en az 10 defa kalktık ve hep ben kazandım
standard da bişi diyemem tabiiki biri 150 dieri 200 ben moddan bahsettim neticede o kırmızı astrada modlu zaten tayyar std dır muhakkakStandart? Standartta tayyar GSI ın içinden geçer abi..
Yalçın, stok typer'la stok sfi kalkış ve roll yapsa galibi kim olur?