Tabi lpg ile[emoji2]
G7-L01 cihazımdan gönderildi
G7-L01 cihazımdan gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu C4 lerin dizel haricin de sanırım otomatik olanları yok diye biliyorum. Yanılıyor muyum?
aynen usta haklısın..Bu egr,manifold,katalizatörü temizlettirmek ortalama maliyeti nedir piyasada?benim arabada son zamanlarda fazla yakmaya bşaşlamıştı. şehir içi ortalama 8 lt gösteriyordu.
EGR valfini ve emme manifoldunu temizlettirin.
ben carbon cleanda yaptırdım ve enjektör ve pompa temizleyicisi koyfum arabaya depotuda fulledim.
Şu anda 100 km de 5.3 lt ile 6 lt arasında yakıyor.
emme manifldundan çıkan kurumu görmeniz lazımdı.
birde katalizatörü temizlettirin.
arabanız daha az yakacaktır.
tecrubeyle sabittir.
aynen dediğiniz gibi bayramda memlekete gittim.depoyu fulledim..yol bilgisayarında ki ortalama tüketim 5.2..giderken bayram trafiğinden gidemedik deAracı sakin bir kullanımla otobanda veya uzun yolda denemeden kurcalatmamanı öneririm. Yoğun trafik,kısa mesafe, sık sık dur kalk yapmak neredeyse aracın normal yakıt tüketim değerlerinden iki katı daha fazla bir oranda yakıt tüketimine neden olur.
Arkadaşlar,
aracım 2006 opel astra h 1.3 enjoy.bakımlarını herşeyini daha yeni yaptırdım.2 kere yetkili servisde ekspertize soktum hiç bir yerinde sıkıntı çıkmadı.Benim derdim şu;50 TL lik mazot ile 130 km anca yol yapıyorum..Ancak bu 130 km yi hergün sabah 5 km akşam 5 km olarak yapıyorum.Yani günlük 10 km yol yapıyorum bu 10 km nin de ortalama 5 km si yoğun istanbul trafiğinde dur kalk ile geçiyor.sizce bir sıkıntı varmı?benim tek şüphelendiğim baskı balata çünkü debriyaj çok sert.bilgisi olan arkadaşların yardımlarını rica ederim.