2011 Astra H Hb 1.3 Cdti Easytronic aracım da çalışmada bir gariplik (tekleme gibi) sabah motor soğukken de beyaz duman oluyor kötü bir kokuda bu duruma eşlik ediyordu.. Tamircim motor kaputunu açar açmaz, ya üst kapak contası, yada enjektörler dedi.. Beni pompacıya yönlendirdi.. Pompacı enjektörleri temizledi, makineye bağladı vs. birinin memesini değiştirdi, taktı sonuç beyaz duman yok lakin tekleme devam ediyor.. 600 Tl de para aldı.. Bilgisayar a bağladı mazot basıncı geziniyor stabil değil yüksek basınç var dedi, mazot pompasının üzerindeki basınç reülatörü bozuk değişecek dedi, tamam dedim parça geldi taktık sonuç değişmedi.. 400 Tl daha gittimi.. 10 gün kadar sanayilerde uğraşıyorum, ustalara map sensörü diyorum, o yapmaz diyorlar, oksijen sensörü diyorum yapmaz.. Krank devir sensörü.. O zaman çalışmaz.. Derdime çare? O da yok.. En son ustama egr ve emme manifoldunu temizlemesini söyledim sabah arabayı bıraktım akşam geldim egr de yerinde manifold da..Usta baktım abi egr temiz dedi bir mazot katkısı, 100 Tl de ona.. Sorun devam ediyor.. Bu arada pompacının ecu yu sökmesi, soketini temizlemesi, rail ucundaki sensörü değişip denemesi vs. Saymıyorum bile.. Sonuç hüsran.. Birde araç ustadayken zorladımı ne yaptı debriyaj baskı ve balatası da gitti galiba.. Gaza basınca devir yükseliyor araç hızı sabit kalıyor. En son bergamada bir arkadaşımın babası egr yi temizledi birde egr ye giden bir boru delinmiş onu değişmiş, tam araç oldu dedim yine teklemeye başladı isyan etme noktasındayım benzin döküp yakasım var araç 125 binde yakıt tüketimi de şuan çok iyi 100 km ortalaması 4 lt ama sallantılı çalışıyor düzensiz.. Yardımlarınızı bekliyorum..