o sesler çoğumuzda var sana özel değil bilesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o sesler çoğumuzda var sana özel değil bilesin
benim düldülde 2011 model. önce göstergelerde başladı sonra pilot koltuğuna sıçradı koltuğu servis şimdilik halletti ama yakında yine zikire başlar eminim. göstergeleri elletmedim ara sıra ben burdayım diyor bende aleyküm selam diyorum ve geçiyorum çokda umursamıyorum. evet olmasa daha iyi ama napalım opel bu. her güzelin bir kusuru var:yahoo:doğrudur vardır ama çok can sıkıcı bişey
sanki 2011 model bi arabaya değildi 1991 model arabaya biniyorum hissi veriyo nasıl kurtulucam bilmiyorum
sprey silikon işe yarar dediler kullandım hiç fayda etmedi dahada arttırdı sesleri
benim düldülde 2011 model. önce göstergelerde başladı sonra pilot koltuğuna sıçradı koltuğu servis şimdilik halletti ama yakında yine zikire başlar eminim. göstergeleri elletmedim ara sıra ben burdayım diyor bende aleyküm selam diyorum ve geçiyorum çokda umursamıyorum. evet olmasa daha iyi ama napalım opel bu. her güzelin bir kusuru var:yahoo:
merhaba arkadaşlar 1.3 cdti astra sedan aldım.konuyu yazacak yer de bulamadım acil cevap bekliyorum.aracın direksiyonunu çevirdiğimde müthiş bir ses geliyor nedeni ne olabilir ?????????