Astra h 1.3 cdti yakıt tüketimi

demiştim herşey sende biter:D

aynen öyle. ben bir kez denedim ve ne yakacağını gördüm o kadar ayağımı asla korkak alıştırmam ben değil motor üzülsün, çok şükür şimdilik mazot paramda var:maden:

aynen öyle. ben bir kez denedim ve ne yakacağını gördüm o kadar ayağımı asla korkak alıştırmam ben değil motor üzülsün, çok şükür şimdilik mazot paramda var:maden:

aksine motor sevinir fazla mazot içince :D

bide size birşey sormak istiyorum denedinizmi bilmiyorum ama
hangi firmanın yakıtı daha uzun menzilli oluyo
ben genelde opet kullanıyorum

2 depodurda shell v-power ı deniyorum.

Son düzenleme:
aksine motor sevinir fazla mazot içince :D

bide size birşey sormak istiyorum denedinizmi bilmiyorum ama
hangi firmanın yakıtı daha uzun menzilli oluyo
ben genelde opet kullanıyorum

2 depodurda shell v-power ı deniyorum.

şehir içi shell euro dizel daha fazla km yaptırıyor ve şehirler arası yine shell in performans yakıtı fazla km yapıyor diyen kullanıcılar var forumda. birkaç aydır bende deniyorum her ikisinide ve bencede doğru:)

şehir içi shell euro dizel daha fazla km yaptırıyor ve şehirler arası yine shell in performans yakıtı fazla km yapıyor diyen kullanıcılar var forumda. birkaç aydır bende deniyorum her ikisinide ve bencede doğru:)

yani
opet ultra force ile shell v-power arasında
hangisini tercih etmeliyim
ayda 2000 km yol yapıyorum
yarısı şehirdışı yarısı şehiriçi bunların.

yani
opet ultra force ile shell v-power arasında
hangisini tercih etmeliyim
ayda 2000 km yol yapıyorum
yarısı şehirdışı yarısı şehiriçi bunların.

performans olanı ara sıra alıyorum çünkü motor gürültüsü artıyor. bence euro dizeli gayet iyi.benim izlenimim opet e göre daha atak.benim tavsiyem shell

benim aracımda Astra H 1.3 cdti yakıt kadranı dibe vurdugunda ışık yanıp sönüyor o ara 50tl mazot alıyorum kadran yukselıyor ama hızlı dusuyor ve 50 tl mazot ile 120 km yapıyorum sizde fazlamı yakıyor bana mı fazla geldi yakıtı bilginiz varmı ?

selam arkadaşlar rolanti çalışmada araç ısındıktan sonra tüketim anlık ne kadar gözüküyor bende 0.5 lt.görünüyor.

şuan 4.5 lt yakıyor.

sıfırlayınca uzun yolda 3.5 ortalamayı bile gördüm.

Geri