- Konuyu Başlatan
aracınız bir ara anlık 2.6 yakmış onu söylemeyi nasıl atladınız hayret..
kardeşim sana sadece şunu diyorum varsa elinde araban çek videosunu sende soylemeyi atla yada atlama.
elinde veri alacagin araban yok anca yorum yapiyorsun.burayi chat sayfasi oalrak da kullandigin nerden belli???10/2010 da siteye uye olmussun 600 küsür yazin var demek habire birilerine biseyler yaziyorsun 21 yasindasin bu yasta bu kadar teknik bilgi beni sasirtti.
birisi nekadar yakar bu araba diyor salliyorsun 4 lt yakar deniliyor yakmaz diye iddia ediyorsun.
terbiye sinirlarini zorluyorsun.sana terbiyesiz kelime kullanan yok onuda yapiyorsun.
her lafa bi cevabin var ama sikisinca şerit değiştiriyorsun.
allah bilir sehir ici astra 1.3 u 1 depo bitecek kadr hic kullanmadin ama kullandim 700 km gidiyor diyen adama laf atiyorsun.
sen bu sitede her yoruma ters cevap verecem diye mi sartlandin?
izliyorum biliyorsun yada bilmiyorsun bence bilmiyorsun anca her lafa bir cevap.
yapma kardeşim senin sayende açilan konularin guzelligi kalmiyor,konu amacindan sapitiyor.
dun biri 1,6 astran var dedi,yok alacam alacaktim dedin,madem yok denildi silemiyorum dedin,sildin sikisinca şerit değiştir.
şimdi bu yazdiklarimada cevap vereceksin.muhtemelen yine terbiyeyi zorlayacaksin.
ama yanliş yapiyorsun.