Astra H 1.6 115Hp performans

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan launch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

launch

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arabayı aldık ama forumda bi baktım performansla ilgili hiçbir şey yapılamıyor. Çip desen takılamıyormuş. Egzos desen kat iptali falan arıza lambası yakıyormuş. Ee napcaz o zaman? Yok mudur bunun bir yolu? Özellikle de kalkış, 0-100 ve ara hızlanmalar için istiyorum. 120km/h'den fazlasında gözüm yok

hocam benzinlide kalkışı unut :D , hızlandıktan sora tamam sorun yok daya sonuna ama kalkış felaket.

ecu yaptırman lasım az fark var

Ecotec motorda performansın P'si yok düşük devirlerde.Tamamen konfora yönelik yapılmış araç:)

115 likler için yazılım hatası var serviste güncelleme yapınca alt devirler canlanıyormuş falan diyorlardı...

abi yapmayın arabayı aldıktan sonra öğrendim bunları..

keşke yapılabilse ben eksoz takıcam o bile 1001 güçlükle en fazla yapabileceklerin hava filtresi kiti + son susturucu eksoz. 0.5 hp alırsın bu şekilde ne kadar tatmin ederse artık :)

Arabaya biraz alışınca anlıyacaksın extra güçe gerek yok. 1,6 motora göre performansı fena sayılmaz. 0 dan 4000 devirde kaldır sınıfındaki bir çok araçtan iyi gittiğini anlıyacaksın.

Normal astralarda nasıl yapılıyor bilmiyorum ama 0 dan hızlınıcağın zaman esp yi iptal et yol tutuşu için risk taşır ama 0 kalkış yaparken lastiklerin sarmama gaz kesme gibi limitörleride derdin yok.

normal astralarda esp iptali yok en azından benim astra h ta öyle bir imkanım yok

Geri