Astra H 1.6 115Hp performans

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan launch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1.6 115hp astraları bana herkes överek anlatıyor , kalkışta geçti beni , sport tuşu yeter falan gibilerinden.. heralde bende 1.3 olduğu için midir nedir :D

buarada honda 1.6 125hp in otomatiğinde bi cacık yok 115le beraber yürür ama düz vitesi bilmiyorum..

Birde alıcagın otomobil tüm WV grupun 1.6 102 liklerini geçer , 115 fsi (sayılı var artık üretilmiyor zaten) onlada kafa kafaya gidersin..

bnde gtc war 105 hp ustundede 18 jant war katagorısıne gore ıyı denebılecek sekılde aracta 18 jant we arabada 4 kısıyken yenı golf 1.6 onlar 3 kısıydı bn rahat rahat aldım adam önumde uzayamadı bn dip kıcından ayrılmamayı bırak yanından gectım..leon desen 18 jantla leonla kafa kafaya yurudum arabamda sadece fıltre war bu arada..

bıde bızım araclara modıfıye konusunda beyın gırıslerı farklı oldugundan genellıkle beyındekı bılgılerı okuyabılecek makına ve onun bılgılerı yok bn arastırmaktayım 1 haftaya kesınlesıcek bakalım bı ıhtımal chip işini çözucez..

sen diosankı bn ılla modıfıye yapıcam yapılmaz dıye bısey yok..parana kıycaksın ozmn aracı turboluycaksın 0.7-0.9 bar arası basabılırsın buda snın aracın 160 - 170 hp lere kdr cıkar dıe tahmın edıyorum..ama ıste 0 arabaya yapmak nekadar mantıklı ve fiyat konusunda ne sekılde..

bırde egsoz ıcın bızım arabaların sensor oldugu ıcın arıza lambası verıo duz boruda ama onu yanıltabılıolar ıyı egsozcular

valla bizimkide 1.6 115 lik easytronic ama gayet iyi gidiyo yazılımı yeni glb 6 ocakta teslim aldık aracı

gecenlerde arkadasım astra h aracıma gıtmıyor dedı bende o yanımdayken hafıften zorladım ınınce yerı optu :) hıc bıseye gerek yok sen bın gıt bunla dedı :)

Astra H 'ı kullanmaya alışınca iyi gittiğini anlıyosun zaten ama tek sorun alt devirlerde.3000 - 2000 arası araç kendini toplayana kadar canın sıkılıyo biraz.Sonrası çoğu 1.6'dan iyi.

teşekkür ederim sevindim bunları duyduğumua. Çoğu 1.6 araç zaten düşük devirlerde kötü

gaz tepkimesi taktır ciddi anlamda yararını görürsün...

gaz tepkimesi taktır ciddi anlamda yararını görürsün...

bu cihaz hakkında bilgi verebilirmisiniz internette dolaşırken görmüştüm elektronik gaz pedallı tüm araçlara uyuyormuş montajı kolay ama zararı oldugunu duymustum sanırım siz taktırmıssınız biraz aydınlatırsanız seviniriz...

0-100 hızlanma:
Astra H 1.6 115Hp - 12.3 sn
Golf 5 102Hp - 11.4 sn
Civic 125Hp - 10.3 sn
Focus 1.6i 115Hp - 10.8 sn
Mazda 3 105Hp - 11.2 sn
Lancer 109Hp - 11.6 sn
C4 1.6i 110Hp - 10.6 sn
Bravo 1.4 120Hp - 9.6 sn

0-100 ölçümlerinin sağlıksız olmasını umuyorum. Yoksa sonuç kötü gibi. Anlamadığım bu golfün 102 beygirlik arabasıyla astra arasında 13 beygir fark var kağıt üstünde. Bu nasıl yansıyor? 0-100e garip yansımış

Geri