Astra H 1.6 115Hp performans

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan launch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
keşke yapılabilse ben eksoz takıcam o bile 1001 güçlükle en fazla yapabileceklerin hava filtresi kiti + son susturucu eksoz. 0.5 hp alırsın bu şekilde ne kadar tatmin ederse artık :)

0.5 Hp fazla değil mi!

Arabaya biraz alışınca anlıyacaksın extra güçe gerek yok. 1,6 motora göre performansı fena sayılmaz. 0 dan 4000 devirde kaldır sınıfındaki bir çok araçtan iyi gittiğini anlıyacaksın.
Umarım haklısındır. Daha aracı teslim almadım ama stok olsun istemiyorum araba. Yoldaki diğer astralardan bir farkı olsun istiyorum, özellikle de performans olarak.

kusura bakmayın ancak aldığınız aracı yada siparişini verdiğiniz aracın 1.6 ve 115hp olduğunu bilmeyerek mi aldınız?

şu yüzden soruyorum, madem performans istiyorsunuz, ona yönelik bir araç alsaydınız..

Sonuçta 115 Hp. Piyasada bulunan bu sınıftaki bütün 1.6 arabalarla aynı nerdeyse. Performans olarak diğerlerinin altında olmamasını bekliyorum en azından stok haliyle. Bu beklentiyi karşılar en azından değil mi?
Ben 115 beygir olduğunu biliyodum torku da belli. 1.6 araçlar hemen hemen aynı diye biliyorum ama en azından modlarım bi şekilde diye düşünüyodum keşke araştırma yapsaydım. Sonra foruma bi baktım moda gelmiyomuş araba. Bunun bi yolu yok mu onu araştırıyorum işte

Aracını performans olarak güçlendirmek istiyorsan Honda almalıydın.Onlar daha yatkın bu tarz şeylere.

Arabayı aldık. Kaporayı verdik falan. Artık sonrası için konuşalım. Elbet bi yolu vardır bunun

sen sıfır mı aldın aracı?

Evet sıfır

kapora verdiysen iptal etme şansın var tabiki
ancak kapora ne kadar verdin o yanar

ya valla iptal edersem valide dellenebilir. niye iptal ettin diye sorcak performans modifiyesi için mi diycem :D neyse ya paramı çar çur edecektim boşuna performansa o engellenmiş oldu. bilmiyorum belki de olmadı gidip de hava filtresi çip takarım belki gene de. başka bir forumda çip takabilceğim 13-15 Hp alabilceğim söylendi. Neyse bunları takmasam da daha xenon var cam filmi var.

Son düzenleme:
iyide senin aracın sıfır şuan bir performans bekleme zaten.Ben aracı showromdan çıkardığım gibi 1.4 civicle rolling yaptım civicte filitre 51 düz boru son susturucu + 17 cant var sonuç hüsran 5 boy fark attı :) 1 ay sonra tekrar denedik rodajı tamamladı aracım boy boy geçiyor rahatlıkla.Şimdi söyle birşey var aracı yeni aldığıysan kesinlikle fazla gazlayıp sıkıştırmayacaksın gazladığın takdirde motordan gelen metal kokusu oluşuyor motorun yağı pistonu falan filan motara alışma aşamasında camını aç biraz sıkıştır kokuyu çok rahat hissedeceksin 5000 km kesinlikle gazlama rodajı tamamla sonra performansını göreceksin ecu yaptırmanı tavsiye ederim aracın kalkışını birazda olsa iyileştiriyor.

Geri